10 najboljših svinčnikov za ustnice, ki bodo ustvarili globino in ustnice definirali

svinčnikov za ustnice

Svinčnik za ustnice je pravzaprav ena izmed skrivnosti dolgo obstojne šminke. Pomembno je, da lahko z njim lepo obrobite ustnice, da svinčnik ni presuh ter da izberete pravi odtenek. Izbrali smo 10 najboljših svinčnikov za ustnice, vi pa se odločite, kateri bo vaš najljubši.

Tudi če niste najbolj navdušeni nad svinčniki za ustnice ali enostavno nimate časa za njihov nanos, morate vedeti, da so zaradi njih ustnice lepše definirane, šminka pa je obstojna veliko dlje časa. Res je, da je tudi šminka dovolj, da lepo poudarite vaše ustnice. Toda ko boste enkrat preizkusili svinčnik, boste vedeli, o čem govorimo.

Če boste izbrali kvaliteten svinčnik za ustnice, bo šminka ostala na ustnicah tudi po jedi. In kaj svetujejo vizažisti? Če uporabite svinčnik, bodo vaše ustnice takoj lepše definirane. Lahko ga zabrišete tudi v notranjost ustnic in s tem ustvarite globino ter jih optično povečate. Odtenek lahko uskladite z barvo šminke, lahko pa malce eksperimentirate in izberete temnejši odtenek svinčnika za ustnice.

Da bi vam olajšali iskanje tistega pravega svinčnika za vaše ustnice, smo zbrali nekaj najboljših na tržišču.

10 najboljših svinčnikov za ustnice:

Negovane ustnice so pogoj za nanos šminke – našli smo čudovite jesenske odtenke

Foto: VladimirFLoyd / Getty Images Plus via Getty Images, PR