4 barve las, ki bodo po mnenju frizerjev hit te pomladi

barve las

Nikoli ni napačen čas za osvežitev ali popolno spremembo barve las, vendar se nam zdi, da je pomlad še posebej pravi čas za to. Če ste že med zimo razmišljali o kakšni spremembi, je morda sedaj zares čas, da jo tudi naredite. Pred vami so 4 barve las, ki bodo velik hit te pomladi.

Trendi barve las te pomladi:

Razkošna rjava v novem odtenku

Že pozimi so bile v modi razkošne, sijoče temnorjave barve in ta trend se nadaljuje tudi v pomlad. Toda sedaj so ti barvni odtenki dobili manjšo spremembo. Eni frizerji svetujejo, da sive lase oplemenitite s prameni v hladnih tonih, medtem ko drugi frizerji predlagajo toplejše tone, kot je npr. karamela. Z njimi boste tudi dosegli bolj mladosten videz. Sami se odločite za tisti odtenek, za katerega menite, da vam bo najlepše pristajal.

Bakreno rdeči odtenki

Če imate naravno rdečkaste lase, je sedaj vaš trenutek, da zablestite. Če pa niste srečnica, ki ima naravno ognjene lase, potem prosite frizerja, da vam doda rdeče-rjave ali bakreno-rjave pramene. Če pa želite popolnoma rdečo barvo, naj vam po celotni dolžini lase pobarva z bakreno-rdečo barvo, ki je zelo intenzivna, elegantna ter trendi. Rdeči odtenki pristajajo številnim ženskam, potrebno je le najti pravi odtenek, ki se bo skladal z vašim tenom in barvo oči.

Ringlighting Balayage prameni

Ringlighting Balayage prameni krasno uokvirijo obraz. Z nekaj svetlih, strateško razporejenih pramenov ob obrazu lahko dosežete učinek naravno s soncem posvetljenih las (tudi brez plaže v bližini). Za najlepši rezultat se je potrebno izogibati ostrim linijam in ustvariti naravni kontrast. Svetli prameni morajo biti nežni in tanki pri koreninah ter postopoma postajati vse gostejši in še bolj svetli proti konicam.

Skriti prameni v živih barvah

Za vse drzne, ki si želite pomlad pozdraviti v živih barvah, frizerji predlagajo izbiro barvnih pramenov, ki so razporejeni v spodnjih slojih las. Na ta način ne boste spremenili vaše osnovne barve las, temveč ji boste dodali ‘skrite’ pramene v živahnih odtenkih, ki se bodo lepo videli, ko boste lase speli v čop.

 

Triki, s katerimi bodo vaši barvani lasje dlje časa sijoči

Foto: instagram/@shaymitchell; povzeto po ljepotaizdravlje.hr