5 naravnih lepotnih lekcij iz Hollywooda

naravnih lepotnih lekcij

Hollywood je znan po številnih lepotnih operacijah, botoksu ipd. Nekatere hollywoodske zvezdnice pa vseeno prisegajo na naravno in priporočajo zdrav pristop k lepoti. Tukaj je nekaj njihovih nekaj naravnih lepotnih lekcij in skrivnosti …

Najbolj varovana skrivnost igralke Scarlett Johansson je popolnoma nepričakovana: “Če je moja koža tik pred nekim pomembnim dogodkom brez sijaja ali so na njej prisotne rdeče pike, se po tem predelu namažem z limono, da kožo naredim svetlejšo.”

Cate Blanchett je oboževalka oljčnega olja in olja makadamije: “Uporabim ju za domači piling z grenivkinim sokom in morsko soljo, kar je odlično za ten!”

Tudi Gwyneth Paltrow se zanaša na prednosti rastlinskega olja, predvsem kokosovega: “Vsako jutro vzamem žlico kokosovega olja, ga raztopim v ustih in žvrkljam po ustih naslednjih 20 minut. Na ta način se iz telesa učinkovito izločajo toksini, ta tehnika pa blagodejno vpliva tudi na kožo.”

Miranda Kerr se trudi, da svojim lasem privošči naravno nego: “Kadarkoli imam priložnost, se izognem sušenju las s pomočjo toplote in pustim, da se lasje posušijo sami. Da bi pridobila sijaj las, jih po pranju obvezno sperem še s hladno vodo. Izvajam tudi masažo glave – to je odličen način, s katerim spodbujam rast las.”

Jessica Alba uporablja zelo preprosto in učinkovito nego las: “Pogosto hodim spat z balzamom na lasnih konicah, ki jih zjutraj sperem. To naredim tudi pred odhodom v telovadnico. Lase si spnem, takoj po vadbi pa si jih sperem.”

 

Jessica Alba je spregovorila o dvojnih merilih na začetku svoje kariere

Foto: Instagram/gwynethpaltrow