5 trendov ličenja, ki jih bomo oboževali to jesen

5 trendov ličenja

Zaradi njih se bomo lažje poslovili od poletja. Poglejmo, katerih 5 trendov ličenja bo nadvladalo to jesen.

Čeprav si res ne želimo, da bi poletje že minilo, nas hladnejši dnevi in predvsem hladna jutra že opominjajo, da jesen trka na vrata. S tem pa prihajajo tudi jesenski lepotni in modni trendi.

Poleti na obraz nanašamo manj ličil, pustimo, da naša koža diha in poudarjamo svojo naravno lepoto. In tudi jeseni se ne bomo odmaknili predaleč od tega – koža bo še naprej videti naravno in sijoče, obrvi bodo tudi naravne in košate, na vekah pa se bo našlo kakšno črtalo za veke (tudi v živih odtenkih) ali vpadljivo senčilo za oči. Tudi ustnice bomo poudarili z jesenskimi odtenki, ki jih boste zagotovo naravnost oboževali.

Črtalo za veke in rdeče rdečilo za ustnice

Vrnili se bomo k večni klasiki, ki nikoli ne bo šla iz mode. Črnemu črtalu za veke in rdečemu rdečilu za ustnice. Umetniki ličenja svetujejo, da izberete mat rdečilo za ustnice, ki ima moder podton. Na ta način bodo vaši zobje videti še bolje.

Neonska senčila za oči

Čeprav ste morda pomislili, da te barve spadajo v poletje, nas je Versace prepričal, da smo lahko drzni tudi jeseni. Seveda ne rabite iti v takšne ekstreme, kot to počnejo na modnih brveh, lahko pa je to krasna ideja za poudarek oči. Z barvo fuksije zarišite tanko črto ob zgornji veki in dodajte dva sloja črne maskare.

Lila senčilo

Še ena barva, ki bi jo na prvo žogo povezali s pomladjo ali poletjem. Vendar lahko to jesen lila barvo nanesete kot senčilo za oči ali pa izberete maskaro v tem odtenku. V vsakem primeru bo ta barva lepo poudarila vaše oči.

Košate obrvi

Brez skrbi, ta trend še nekaj časa ostaja z nami, kar bo razveselilo predvsem tiste, ki imate bujnejše obrvi. Potrebovali boste le krtačko z voskom, s katero jih boste lepo uredili.

Nalepke na obrazu

Res je, da je ta trend povsem izven okvirjev, pa vendar ga lahko uporabite kot majhen detajl. S sijočo nalepko lahko na primer poudarite kotičke oči.

Foto: Denis Komarov / Getty Images Plus via Getty Images, povzeto po ljepotaizdravlje.hr