5 trendov, s pomočjo katerih boste zablesteli na najdaljšo noč v letu

na najdaljšo noč v letu

Od rdečih ustnic, do las, okrašenih z bleščicami ter vse do zlatih nohtov … Pred vami je 5 trendov, s pomočjo katerih boste zablesteli na najdaljšo noč v letu.

Prav je, da se novo leto pričaka v blišču in glamurju – sploh, ko govorimo o vašem videzu. V preteklem letu smo videli renesanso v maksimalističnem stilu, prav tako pa tudi bolj drzne tendence – od raznobarvnih odtenkov rdečila za ustnice, do drznih potiskov in tekstur, ki so vladali modnim brvem. Za novoletno zabavo pa naj vas navdihnejo tisti najbolj drzni – tokrat namreč velja rek ‘več je več’. Pred vami je 5 trendov, s pomočjo katerih boste zares zablesteli!

Rdeče ustnice

Drzne rdeče ustnice nikoli niso iz mode in so vedno atraktivne ter privlačne. Pomembno je le, da najdete odtenek, ki bo najbolje ustrezal vaši polti.

Sijoče črtalo za veke + kristali

Očem dodajte nekaj leska s pomočjo črtala za veke z bleščicami. Na veke pa lahko dodate tudi nekaj kristalčkov. S tem boste zares dosegli vau učinek.

Poudarek na ličnicah

Lahko greste še korak dlje in ličnice okrasite z diamanti, kot je to storila Amanda Gorman na prireditvi Met Gala. Če se vam to zdi preveč, lahko kristale razporedite okoli oči, bolj minimalistično.

Bleščice v laseh

TikTok je (kot vedno) spet vrnil trend sijočih las. Na ta način bo vaša pričeska še bolj svečana. Gre za trakce z bleščicami, ki jih namestite na lase. Kako, si poglejte na posnetku.

@ameiliamaye

No one asked but I delivered anyways #hairtinsel

♬ everyday – favsoundds

Zlati nohti

Takšni nohti bodo zadetek v polno! Lahko se poigrate z zlato barvo – na nohte dajte zlate bleščice ali z zlatim lakom obarvajte le konice v stilu francoske manikire, lahko pa jih v celoti nalakirate v zlati kovinski barvi.

 

Triki za čim daljšo obstojnost senčil za oči

Foto: Pinterest; povzeto po lepotaizdravlje.rs