Blake Lively je navdušila z obleko in s popolno manikiro, ki bo hit te pomladi

blake lively

Igralka Blake Lively je bila na rdeči preprogi premiere Netflixovega filma The Adam Project v New Yorku popolna do zadnjega detajla. Premiere se je udeležila s svojim možem, Ryanom Reynoldsom, ki igra v omenjenem filmu. Blake, ki je znana po tem, da nima osebnega stilista, je nosila prekrasno pastelno Versace obleko, s katero je očarala vse prisotne.

blake

Ker  verjetno v bližnji prihodnosti ne boste odšli na kakšen gala dogodek, da bi morali nositi večerno obleko, pa lahko od Blake vseeno kopirate en element z rdeče preproge: njeno manikiro. Zvezdnica je imela namreč prav posebno nalakirane nohte – v obliki mini lune in v pastelnih odtenkih, ki so idealni za to pomlad. Vse podrobnosti je razkrila njena manikerka.

Manikerka Elle Gerstein, ki ureja nohte številnim zvezdnicam, je to manikiro opisala kot ‘boemski navdih iz 60. let, ki se je lepo skladal z njeno obleko in nakitom’. In kaj je najboljše? Da si lahko takšno manikiro ustvarite kar sami.

»Gre za manikiro z gelom. Ko sem nanesla osnovno plast in jo strdila, sem uporabila tanek čopič, s katerim sem zarisala obliko lune. Uporabila sem rjav in pastelno roza odtenek. Nato sem nanesla še vrhnjo plast in vse skupaj strdila pod lučko,« je še povedala Elle.

 

 

Blake Lively je nosila čudovito barvo in kroj hlačnega kostima

Foto: Jamie McCarthy / Staff / Getty Images Entertainment