Cameron Diaz pravi, da ji je vseeno, kako je videti

Cameron Diaz

Odkar se je igralka Cameron Diaz upokojila od igranja v filmih, pravi, da se sedaj veliko manj osredotoča na svoj videz.

V zadnjem pogovoru za podkast Michelle Visage’s Rule Breakers je Cameron Diaz dejala, da ji je preprosto vseeno, kako je videti. »Zadnja stvar, na katero pomislim vsak dan, je to, kako sem videti.« Cameron, ki bo letos avgusta dopolnila 50 let, je tudi povedala, da se ji je osredotočanje na lepoto v filmski in zabavni industriji zdelo prav toksično.

Igralka se je pošalila tudi o tem, da kljub temu, da ima doma nešteto lepotnih izdelkov, si obraz redko umije. Da morda kdaj nanj nanese kakšno kremo, ampak da se to zgodi redko. Dejala je, da trenutno ne vlaga energije v svoj videz.

Cameron, ki je svojo kariero pričela kot model in nato igrala v številnih uspešnih filmih, kot so npr. Maska, Nori na Mari, Čarlijevi angelčki, Vanilla Sky, Počitnice, Dokler naju jackpot ne loči, To sladko bitje, … je sedaj zelo uspešna avtorica in poslovna ženska. Sama pravi, da si ne predstavlja, da bi se vrnila k igranju.

 

Drew Barrymore in Cameron Diaz navdušili z naravnim videzom

Foto: Theo Wargo / Staff / Getty Images Entertainment