CHANEL praznična kolekcija ličil prinaša prave poslastice

chanel

Za svojo praznično božično kolekcijo ličil je CHANEL črpal navdih iz svoje legendarne dišave N°5, obenem pa je to poklon dišavi ob njenem 100. jubileju. Zlati odtenki vonja so preslikani na ličila za oči in obraz, medtem ko je za ustnice in nohte rezervirana rdeča barva – barva življenja. Te ekskluzivne lepotne kreacije so na voljo le omejen čas.

chanel_ma

CHANEL božična kolekcija ličil

Zlati videz, navdihnjen z odtenki dišave

V središču te kolekcije se nahaja reinterpretacija palete senčil za veke Les 4 Ombres v duhu in estetiki N°5, izraženima s satenasto jantarnim odtenkom, oziroma v biserovinasto slonokoščeni barvi, ki spominja na N°5 L’EAU. Vsak od štirih odtenkov se lahko predstavi samostojno, ali pa pripomore k ustvarjanju odtenkov skupaj z ostalimi. Motiv N°5 se pojavlja na vsakem odtenku in zato je ta kreacija kot nalašč za zbiratelje. Prvič se dva ekskluzivna odtenka tekočega senčila za veke OMBRE PREMIÈRE LAQUE GLITTER predstavljata z bleščicami. Z njima boste ustvarili visoko intenzivni, sijoči videz na očeh.

chanel_ma

Nadenite si rdečilo za ustnice in krenite v napad

ROUGE ALLURE N°5 je na voljo v 5 odtenkih, med katerimi sta dva nova barvna predloga: Emblématique in Légendaire. Emblematično rdečilo CHANEL se nahaja v ekskluzivni embalaži z reliefno odtisnjenim zlatim številom 5.

chanel

Sijoča polt

Svetlobo odsevajoči pigmenti osvetljevalca FLUIDE ENLUMINEUR poudarijo polt, njegova lahkotna tekstura pa se s kožo spoji in zagotavlja dolgotrajno udobje. Podarite koži rahlo svetlikajoč se lesk z novim odtenkom osvetljevalca Or Ivoire. Kot del kolekcije bo na voljo tudi BAUME ESSENTIEL v novem odtenku Or Beige shade, ki se nanaša na izpostavljenih predelih obraza. Glede na to, kako ga nanesemo, je primeren tako za prefinjen kot za naravni dnevni videz. Prenosna in enostavno oblikovana embalaža je preprosto na voljo za popravke kadarkoli čez dan.

chanel

Lesk na nohtih

Za konec so tukaj še laki za nohte LE VERNIS by CHANEL v odtenku Rouge Intemporel, ekskluzivno globoki rdeči barvi, ki v popolnosti dopolnjuje letošnjo praznično kolekcijo ličil HOLIDAY 2021.

chanel

N°5 omejeni izdaji

Dišava N°5 je v svojih 100-tih letih vzbujala občudovanje in je vedno opominjala na popolno svobodo kreatorke, kateri dolguje uspeh. Leta 1921 se je Gabrielle Chanel odločila poenostaviti N°5 na osnovno. Steklenička, zunanja kartonasta embalaža in napis so brez nepotrebnega okrasja. N°5 je najbolj navdihujoče utelešenje duha Hiše.

chanel

100 let kasneje je CHANEL ustvaril novo in edinstveno verzijo N°5 Eau de Parfum. Prvič je steklenička delno narejena iz recikliranega stekla, ohranjajoč svoj čisti, živahni in prosojni videz. To steklo, ki je proizvod dolgoletnega partnerstva s podjetjem POCHET du COURVAL, ki se ponaša s priznanjem žive dediščine, se pridobiva s pomočjo inovativne tehnologije recikliranja. Tudi zunanji ovoj je v novi obliki. Narejen je iz biorazgradljive papirjevine, čuten na otip in tesno objemajoč razpoznavno obliko legendarne stekleničke.

Za konec pa je srečno število Mademoiselle Chanel, 5, odtisnjeno v zlati barvi na etiketi te ekskluzivne reinterpretacije. Enak koncept velja za N°5 L’EAU, eno izmed 5 interpretacij dišave, ki jo je ustvaril Ekskluzivni parfumer Hiše Creator Olivier Polge, katere etiketa je okrašena s srebrnim odtisom števila 5.

 

Ličila iz praznične kolekcije HOLIDAY 2021 si oglejte na www.chanel.com.

Foto: PR Chanel