Ena najbolj popularnih drogerijskih tekočih podlag ima sedaj še dodatno sestavino za sanjsko kožo

Bestseller znamke Catrice, ena najbolj popularnih drogerijskih tekočih podlag, je sedaj na voljo še z uspešno sestavino niacianmidom – univerzalno sestavino za sijoče sanjsko kožo.

Dobra novica za vse ljubiteljice lepote! Catrice bestseller, HD Liquid Coverage tekoči puder, slavi svojo prenovo. Formula je zdaj še bolj čista, brez mikroplastičnih delcev in obogatena niacinamidom, ki izboljša videz kože.

Učinek druge kože

HD Liquid Coverage tekoči puder se čuti kot druga koža in ustvari satenasto mat, popolno kožo – do 24 ur! Zelo lahka, tekoča tekstura z visoko, vendar naravno prekrivnostjo prekriva nepravilnosti ter je hkrati odporna na vodo in znoj ter se ne preslika na oblačila.

Nova formula HD Liquid Coverage tekočega pudra z niacinamidom ima večstransko delovanje na kožo. Deluje protivnetno, zmanjšuje rdečico, njegovo delovanje pa pospešuje razvoj ceramidov, ki blažijo prezgodnje staranje kože.

Niacinamid, poznan tudi kot nikotinamid, je oblika vitamina B3, ki je topen v vodi, kar pomeni da se ne nalaga v telesu in ga je potrebno nadoknaditi.

Niacinamid je absolutno nujen za doseganje želenega sijočega sijaja kože. Prednosti te sestavine za posvetlitev so v veliki meri posledica vseh številnih lastnosti, ki skupaj izboljšujejo polt, kot je njena sposobnost ohranjanja vlage, zmanjšanja rdečice, bledenja temnih madežev in zaščite kože pred okoljskimi stresorji.

Odličen za vse tipe kože

Mastna? Kombinirana? Zrela koža? Ni pomembno! Ta pomiritvena sestavina je odlična izbira za vse tipe kože – tudi za občutljivo kožo. Po navadi se jo dobro prenaša in pogosto priporoča kot pametno možnost za tiste z občutljivo kožo ali za vse tiste, ki iščejo nežno, a učinkovito formulo za nego kože.

Večnamenske prednosti niacinamida so bistvenega pomena za vsako rutino nege kože proti staranju. Ta sestavina spodbuja mladosten videz kože in lahko s svojimi močnimi vlažilnimi sposobnostmi kože tudi zmanjša videz drobnih linij in zapolni gube.

Vse prednosti nove tekoče podlage:

  • obstojen 24 ur
  • z niacinamidom
  • vodoodporen
  • odporen na znoj
  • ne vsebuje olj
  • brez mikroplastičnih delcev
  • brez parabena in mineralnih olj

Foto: PR