Greste na poroko? Ta pričeska, ki jo sami naredite v 5 minutah, je tako lepa

poroko

Ste to poletje povabljeni na poroko in iščete pričesko, ki ni le preprosta in lepa, ampak preživi tudi najbolj divjo zabavo? Potem berite naprej …

Končno se je pričela sezona porok in če ste letos povabljeni na eno ali celo več porok, zagotovo že razmišljate, kaj boste oblekli in kakšno pričesko bi imeli. Tukaj vam na pomoč priskočimo mi. Pričeska mora biti lepa, obenem pa ne preveč dodelana, prav tako pa mora biti čim dlje obstojna. Navsezadnje mora preživeti cel dan in nato še celo noč zabave. Zato bi vam radi predstavili odlično pričesko, ki smo jo odkrili na Tiktoku.

@jaykaybraidsandbridal

Easy DIY bridesmaid braided half up! Using OSIS texturizing powder #hairtutorial #bridesmaid #braidstutorial

♬ BETTER.EVERY.DAY – Shaun Ward

Kako jo ustvariti?

Ta preprosta pričeska ima le eno zahtevo: da imate vsaj srednjo dolžino las. To pa zato, ker morate splesti dve kitki, ki morata biti dovolj dolgi, da ju lahko spnete v zadnjem delu. Če želite, si lahko pred pričetkom rahlo skodrate lase, lahko pa pustite tudi ravne. Najprej spletete kitko na eni strani glave, jo malce razrahljate in nanjo potresete puder za teksturiranje. Nato na drugi strani glave spletete še eno kitko. Zatem spredaj z elastiko spnete konice obeh kitk (tako da vam izven elastike ostane vsaj kakšnih 5 cm las). Nato speti kitki povlečete čez glavo nazaj in popolna pričeska je pripravljena!

 

 

Kako z malo truda do lepih las

Foto: DragonFly / Getty Images Plus via Getty Images