Hči Ava je razkrila skrivnost mladostnega videza Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Vsak, ki je v zadnjih dneh obiskal instagram profil hollywoodske igralke Reese Witherspoon, se zagotovo sprašuje, kaj je skrivnost njenega mladostnega videza.

Vemo, da dandanes ličila zmorejo praktično vse. Od tega, da spremenimo videz obrvi, obliko oči, do prekrivanja nepravilnosti ter ustvarjanja učinka večjih ustnic in manjšega nosu. Možnosti je neskončno.

Kljub temu pa nas lahko ličila tudi postarajo, če jih ne znamo pravilno uporabljati. To pa nam je pred kratkim prikazala tudi Ava Phillippe, hči Reese Witherspoon in Ryana Phillippe-ja. Mama in hči sta namreč na instagramu delili nekaj fotografij, na katerih sta naličeni in sta pokazali, kako make-up vpliva na naš videz. Posebno pozornost oboževalcev je pritegnilo ravno dejstvo, da med njunima obrazoma ni velike razlike, čeprav je Ava enkrat mlajša od svoje mame.

Igralka se namreč drži pravila ‘manj je več’, zato uporablja vlažilni puder, malo rdečila za lica in maskaro. Po drugi strani pa njena hči Ava rada poseže po malo več make-upa in uporablja tudi tehniko konturiranja.

Ava je prav tako razkrila, da njena mama najraje poudari oči, veliko pozornosti pa posveti negi obraza. Vsak dan prav tako na obraz nanese kremo z zaščitnim faktorjem.

Gre za povsem osnovna pravila in vsaka od nas se tega lahko drži, da bo imela čim lepšo kožo. Pri ličilih pa se je tudi dobro držati pravila ‘manj je več’.

reese

Reese s hčerko Avo in sinom Deaconom ter možem Jimom.

 

Lepotne operacije Kourtney Kardashian: Od ‘grdega račka’ do ene najbolj zaželenih žensk na svetu

Foto: Frazer Harrison / Staff / Rodin Eckenroth / Stringer / Getty Images Entertainment; povzeto po lepotaizdravlje.rs