Lepotne operacije Kourtney Kardashian: Od ‘grdega račka’ do ene najbolj zaželenih žensk na svetu

kourtney kardashian

Vsi, ki spremljate družino Kardashian že nekaj časa, veste, da so prav vse članice družine znane po številnih lepotnih operacijah. Mi pa smo podrobneje pogledali, kakšne lepotne posege je imela Kourtney Kardashian, da je sedaj videti tako, kot je.

Na internetu obstaja ogromno fotografij in posnetkov, na katerih lahko vidimo sestre Kardashian, ko so bile mlajše in ko so bile videti popolnoma drugače. Družina Kardashian je zaslovela z resničnostnim šovom, sestre Kardashian pa so znane tudi po številnih lepotnih operacijah.

Lepotni posegi Kourtney Kardashian

Če primerjamo fotografije Kourtney danes in iz začetka njene kariere, bi lahko rekli, da gre skoraj za dve različni osebi. Kourtney si je z eno prvih lepotnih operacij povečala oprsje, nato pa je nadaljevala z operacijo nosu, napela je kožo okoli oči, dvignila obrvi ter spremenila tudi začetek rasti las nad čelom. Poleg tega pa zvezdnica redno uporablja injekcije botulinuma, da zmanjšuje gubice na obrazu.

Kourtney sicer zavrača vse očitke o lepotnih operacijah in priznava samo tisto, ko si je povečala prsi. Vendar fotografije govorijo drugače. Sicer pa lahko rečemo, da je Kourtney imela še najmanj zelo očitnih popravkov, sestri Kim in Khloe jo pri tem kar prehitevata.

 

Majhne gube okoli ustnic: 9 načinov, kako jih zmanjšati

Foto: Jeff Schear / Stringer, Alberto E. Rodriguez / Stringer / Getty Images Entertainment; povzeto po lepotaizdravlje.rs