Bela obleka je vedno hit poletja, to sezono pa je na voljo zares veliko čudovitih modelov

bela obleka

Bela obleka je modni kos, ki bi ga vsaka morala imeti v svoji garderobni omari. Za vas smo naredili izbor najlepših modelov, dali pa vam bomo tudi nekaj idej za stiliranje.

Tudi če belo obleko stiliramo takšno kot je, povsem brez dodatkov, bo videti zelo lepo. Pri nakupu je pomembno, da izbirate lahkotne in naravne materiale, kot sta bombaž in lan. Poskusite pa se izogniti sintetiki in poliestru, ki poleti zares nista najboljša izbira, saj se boste še bolj potili. Na voljo so različni modeli takšnih oblek, od kratkih, midi in vse do dolgih. Prav tako so lahko povsem preproste ali z detajli, kot so čipke ali volančki. Bela obleka vsekakor velja za romantično, dobra novica pa je ta, da lahko zraven kombinirate številne modne dodatke, saj gre za tako nevtralno barvo. Najbolje je, če posežete po rjavih odtenkih in ji dodate pas, torbo in nizke sandale. Seveda lahko izberete tudi drugo barvo. Uporabite lahko tudi daljšo barvno rutko in jo zavežete kot pas.

Mi smo poiskali nekaj idej, kako belo obleko stilirati, prav tako pa smo v trgovinah našli nekaj čudovitih poletnih modelov.

 

8 poletnih modnih kombinacij, ki jih boste želeli posnemati

Foto: DeanDrobot / Getty Images Plus via Getty Images, PR, Pinterest