Igralka Selena Gomez se je pokazala povsem brez ličil in izdala svojo rutino večernega ličenja

selena gomez

Če se pripravljate za kakšen večerni izhod, potem vam bodo prišli prav nasveti za večerno ličenje, ki nam jih je pokazala igralka Selena Gomez.

Navajeni smo, da je Selena Gomez vedno popolno naličena in urejena, tokrat pa se je na Instagramu pokazala povsem brez ličil – z namenom, da korak za korakom pokaže svoje večerno ličenje. Kako je ustvarila svoj glamurozni videz, si bomo pogledali v nadaljevanju.

Kako se liči

Selena pravi, da je včasih na obraz nanesla ‘na tone’ pudra in močne odtenke senčil ter rdečil za ustnice. Sedaj pa ji je veliko bolj všeč naravni videz in da rek ‘manj je več’ še kako drži. Povedala je še, da se počuti veliko bolj seksi, če ne nosi velikih količin ličil.

Priprava kože na ličenje

Najprej pod očmi nanese t. i. eye patches (obliže za pod očmi), ki vsebujejo kumaro, da ublaži videz podočnjakov. Na celoten obraz pa nanese vlažilni serum. Ko se serum lepo vpije, nadaljuje s primerjem – sama pravi, da je to najpomembnejši korak in priprava na ličenje. Nato je na vrsti tekoča podlaga, ki jo nanese s čopičem s krožnimi gibi, temu sledi še nanos korektorja.

Glamurozno ličenje

Zatem se posveti obrvem, ki jih oblikuje s posebnim pudrom in krtačko. Ko so obrvi urejene, nanese senčilo za oči, tokrat v temnem roza odtenku, nato pa s črtalom nad zgornjo veko lepo zariše črto. Sama pravi, da naravnost obožuje, kako črtalo poudari njene oči. Temu sledi še nanos maskare, ki njene trepalnice priviha. Pri Seleni tudi nikoli ne sme manjkati bronzer, ki poskrbi za lep lesk kože. Na koncu poskrbi še za ustnice: najprej nanje nanese majhno količino korektorja, nato doda mat rdečilo za ustnice ter nanese še sloj bleščila za ustnice. Tako je videti njeno glamurozno večerno ličenje, ki bo zagotovo marsikateri v navdih.

 

Kot v pravljici: Lily Collins, zvezdnica serije Emily in Paris, se je poročila

Foto: instagram/selenagomez