Kot v pravljici: Lily Collins, zvezdnica serije Emily in Paris, se je poročila

lily collins

Lily Collins se je pred dnevi poročila z dolgoletnim partnerjem Charliejem McDowellom ter navdušila z izbiro ekstravagantne obleke.

4. septembra sta se poročila zvezdnica serije Emily in Paris, Lily Collins in režiser Charlie McDowell. Poročna obleka 32-letne igralke je spominjala na elegantno različico rdeče kapice – kar se je odlično vključilo z lokacijo poroke, ki se je odvijala ob gozdu. Par si je usodni ‘da’ namreč izrekel v odmaknjenem kraju v Koloradu, obdanim z visokimi drevesi in slapom. Lahko bi rekli, da je šlo za povsem pravljično postavitev.

Ekstravagantna obleka

Lily je izbrala poročno obleko modnega oblikovalca Ralpha Laurena, ki ji je bila kot ulita. Imela je tudi neke vrste čipkasto kapuco, ki se je nadaljevala v vlečko, dolge rokave ter je bila zaprta do vratu. Da se je igralka odločila za obleko modne hiše Ralph Lauren, ni naključje. Velikokrat jo namreč primerjajo z Audrey Hepburn in Lily je tako kot že večkrat navdih našla ravno v njej. Tokrat v filmu Funny Face iz leta 1957, v katerem je Audrey igrala in nosila podobno obleko.

Pod eno izmed fotografij na njenem Instagram profilu je Lily zapisala: „Kar se je začelo kot pravljica, bo za vedno moja realnost. Nikoli ne bom mogla ubesediti preteklega vikenda, toda beseda magično je kar dober začetek …“

Zaroka

Par se je zaročil točno pred letom dni. Režiser Charlie McDowell je takrat pokleknil v prav tako dih jemajoči naravi, ki ju je obdajala – kar sredi kanjonov.

Za vse oboževalce serije Emily in Paris pa imamo novico, da bo druga sezona predvajana januarja ali februarja 2022.

 

Netflix serije, ki jih v septembru ne smete izpustiti

Foto: instagram/lilijcollins