Netflix serije, ki jih v septembru ne smete izpustiti

netflix

Ste že pripravili pokovko? V septembru se bomo ob večerih namreč udobno namestili pred TV in si predvajali nove Netflix serije.

Netflix bo v septembru poskrbel za akcijo, dramo, komedijo, triler, grozljivko … in za ogromno serij, ki se jih že zelo veselimo.

Money Heist (od 3. septembra)

Oboževalci smo že komaj pričakovali peti (in tudi zadnji del) španske neverjetno uspešne serije Money Heist. Že v prvem delu se bo napetost stopnjevala, kot smo tega že navajeni. Vedno do sedaj je imela ekipa s profesorjem na čelu načrt, tokrat pa se izkaže, da se jim načrti izjalovijo in ostanejo brez njih. Vojska je pred vrati, roparjem pa po 100 urah v banki vse bolj kaže, da so izgubili vsako možnost pobega. Se bodo rešili?

Sex Education (od 17. septembra)

V tretji sezoni serije Sex Education bo zapihal nov veter, saj bo šola Moordale dobila novo ravnateljico. Serija bo spremljala zadnje šolsko leto Otisa, Maeve, Erica ter preostale skupine najstnikov.

Clickbait (od 1. septembra)

Ko povsem družinskega človeka Nicka Brewerja ugrabijo in vse skupaj dobi zlovešč prizvok, se njegovi najbližji odločijo, da bodo ugotovili, kdo stoji za krutim zločinom in zakaj.

Turning Point: 9/11 and the War on Terror (od 1. septembra)

Ob prihajajoči 20. obletnici napada na dvojčka v New Yorku so izdali obsežen dokumentarec s še prej nikoli videnimi posnetki in intervjuji. Preživeli so povedali svoje zgodbe. Dokumentarec pa daje vpogled tudi v začetke vojne, kako se je vse začelo že v osemdesetlih letih …

 

Preberite tudi: Talenti v belem: v 18. sezoni se v serijo vrača ta zdravnica

Foto: Netflix