Talenti v belem: v 18. sezoni se v serijo vrača ta zdravnica

talenti v belem

V 17. sezoni kultne serije Talenti v belem (Grey’s Anatomy) se je pojavilo veliko znanih obrazov. In v tem slogu se nadaljuje tudi 18. sezona. V serijo se namreč vrača igralka Kate Walsh, ki igra zdravnico dr. Addison Montgomery.

McDreamy, George, Lexie, Mark, mama Meredith Grey – v 17. sezoni serije Talenti v belem smo ponovno videli vse te stare obraze. In ta taktika producentov se je obrestovala, zato z njo nadaljujejo tudi v 18. sezoni. Pred dnevi so namreč naznanili, da se v bolnišnico Grace Sloan Memorial vrača bivša McDreamyjeva žena, Addison Montgomery. In najboljša novica: dr. Montgomery (Kate Walsh) bo igrala v kar nekaj nadaljevanjih prihajajoče sezone.

In če se slučajno več ne spomnite zgodbe: še pred pričetkom serije Talenti v belem je Addison Montgomery svojega takratnega moža Dereka ‘McDreamy’ Shepherda prevarala z njegovim najboljšim prijateljem Markom Sloanom. Shepherd jo je nato zapustil in se že v prvem delu serije zaljubil v Meredith Grey. Addison je seveda svojega moža želela nazaj, Mark je želel njo – po veliko drame, nesreči letala, nesreči z avtomobilom ter Addisonino selitvijo v Kalifornijo, kjer je z najboljšo prijateljico odprla zasebno kliniko, se zdravnica sedaj vrača v Seattle.

V Ameriki se bo 18. sezona serije pričela predvajati 30. septembra 2021, mi pa bomo morali še malce počakati. Vseeno pa se že zelo veselimo novih zgodb naše najljubše serije o bolnišnici.

Penélope Cruz navdušila na 78. beneškem filmskem festivalu

Foto: instagram