7 fitnes aplikacij za vsak tip vadbe

7 fitnes aplikacij

Bi radi sami izvajali kardio vaje, meditacijo, jogo, pilates ali katero drugo vrsto vadbe? Potem vam bo prišlo prav teh 7 fitnes aplikacij za vadbo.

Če je pandemija prinesla nekaj novega in dobrega, so to zagotovo mnoge uporabne fitnes aplikacije! Ko so bile telovadnice zaprte, se je vadba prenesla na udobje našega doma, kljub temu pa lahko s temi aplikacijami dobimo dostop do vrhunske in profesionalne vadbe. Istočasno pa to pomeni, da se imamo priložnost učiti od najboljših trenerjev. Poglejmo 7 fitnes aplikacij za vadbo – med njimi pa izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Alo Moves

Alo Moves je del popularnih športnih oblačil Alo Yoga, ponuja pa na tisoče tečajev za um, telo in dušo. S štirimi kategorijami – joga, fitnes, mindfulness in skills – ter osmimi inštruktorji, se aplikacija odlično prilagaja vašemu načinu življenja na osnovi tega, kar potrebujete in želite. Cena: dvotedensko testiranje je brezplačno, nato se plačuje 20 dolarjev mesečno.

Nike + Run Club

Popolnoma brezplačna aplikacija Nike + Run Club je popolna za vse, ki so se šele začeli s tekom. Gre za vir smernic in navdiha, aplikacija pa ima odličen pristop ter se prilagaja vašemu trenutnemu tempu in največji razdalji, ki jo lahko pretečete. Skozi vse vas vodijo Nike trenerji in športniki.

SWEAT

Kayla Itsines, avstralska fitnes zvezda, si je leta 2015 omislila aplikacijo, ki nudi izbor najboljših trenerjev v fitnes industriji. Najprej je bila aplikacija narejena za individualne treninge v telovadnici, sedaj pa nudi tudi program BBG Zero Equipment, ki olajša vadbo kjerkoli in kdajkoli. Cena: sedemdnevno testiranje je brezplačno, nato se plačuje 20 dolarjev mesečno.

The Sculpt Society

Trenerka Megan Roup je ustanovila The Sculpt Society, ko ni mogla najti metode vadbe, s katero bi se istočasno preznojila in bi bila obenem zabavna. Aplikacija nudi obsežen razpon vadb, ki trajajo med 5 do 50 minut. Prav tako pa nudi tudi vadbe za mame. Cena: dvotedensko testiranje je brezplačno, nato se plačuje 26,92 dolarjev mesečno.

All Out Studio

Fitnes aplikacija ima več kot 100.000 video posnetkov vadb, ki jih lahko pogledate kadarkoli. Vseeno, če si želite plesni kardio ali trening joge, tukaj lahko izbirate med vadbami v razponu med 10 in 60 minutami. Cena: sedemdnevno testiranje je brezplačno, nato se plačuje 14,99 dolarjev mesečno.

ROMWOD

Če si želite izboljšati mobilnost in fleksibilnost, potrebujete to fitnes aplikacijo. Pomagala vam bo pri raztezanju ter reševanju težav z deli telesa, ki vas ‘motijo’. Cena: sedemdnevno testiranje je brezplačno, nato se plačuje 13,95 dolarjev mesečno.

CALM

Aplikacija je narejena kot meditacija in oblika vadbe za um in telo. Poleg vodenih meditacij, vam bo pomagala tudi pri spanju. Cena: sedemdnevno testiranje je brezplačno, nato se plačuje 14,99 dolarjev mesečno.

Foto: Maridav iStock / Getty Images Plus via Getty Images, povzeto po ljepotaizdravlje.hr