Knjige na klubski mizici: kako z njimi ustvariti lepši interier

Knjige na klubski mizici

Klubska mizica v dnevni sobi, na kateri imamo lepo zloženih nekaj knjig s čudovitimi platnicami, lahko polepša vsak dom. Zato smo pripravili izbor najlepših knjig za vse ljubitelje notranjega oblikovanja, mode in lepote. Lepo izbrane knjige na klubski mizici bodo v dnevni sobi naredile pravi vau učinek.

Knjige na klubski mizici

Klubske mizice niso le nekaj uporabnega, temveč tudi popestrijo vsako dnevno sobo. Kako jih še polepšati, vam bomo pokazali v nadaljevanju. Poleg vaze s prekrasnimi cvetlicami, nanjo dodajte tudi nekaj kultnih knjig z lepimi platnicami in vaša dnevna soba bo dobila povsem nov videz.

Kaj sploh je klubska mizica s knjigami?

Gre za posebno umetnost notranjega oblikovanja, in sicer podobno, kot bi na steno obesili različne okvirje slik. Pravzaprav gre za estetsko dovršeno mizico. Knjige, ki jih lahko razstavimo na takšni klubski mizici, pa zajemajo različne tematike – od umetnosti, arhitekture, mode, potovanj ipd. Prav tako pa lahko dnevno sobo popestrite s kuharsko knjigo, ki ima lepe platnice.

Knjige, ki pričarajo čudovit ambient

Pred vami so knjige, s katerimi boste popestrili dnevno sobo in vanjo vnesli nekaj umetnosti.

Platnice knjig kot pika na i dekorju

Knjige se lahko zares lepo vključijo v dekoracijo same dnevne sobe. Če ne veste, kako bi se tega lotili, je pred vami nekaj idej …

 

3 napake pri urejanju spalnice, ki se jim morate izogniti

Foto: Pinterest Harlowe James, PR