Jennifer Lopez je razkrila svojo jutranjo lepotno rutino

jennifer lopez

Jennifer Lopez, ki krasi februarsko naslovnico revije L&Z, je znana po popolni koži, po popolnem ličenju … Seveda ji vse to uspeva, ker ima za seboj ‘celo vas’ ljudi, ki ji pri tem pomagajo. Vseeno pa nam je 52-letna pevka razkrila skrivnost svoje jutranje rutine, ki traja le 5 minut.

Lansko poletje je Jennifer Lopez na tržišče postavila svojo negovalno kozmetično linijo JLo Beauty, za katero trdi, da ji lahko pripiše zasluge za njeno sijočo polt in mladosten videz. Verjetno mislite (tako kot mi), da je njena lepotna rutina zapletena, vendar vas moramo razveseliti, da temu ni tako. Sestavljena je iz nekaj izdelkov in traja samo 5 minut. To pa je čas, ki bi si ga vsaka od nas morala vzeti za nego svoje kože.

Njena lepotna rutina

Njena lepotna rutina temelji na čiščenju in nanosu zaščitnega faktorja. Vsako jutri prične s čiščenjem obraza, da bi odstranila odvečno maščobo in umazanijo. Po prvem čiščenju sledi še eno čiščenje, da bi bila koža zares čista in da bi jo pripravila na nadaljevanje lepotne rutine. Ko je obraz povsem čist, nanese svoj najbolj znani izdelek z antioksidanti. Gre za serum, ki ga nežno vmasira v obraz, nato nanese še kremo za okoli oči, na koncu pa kremo z zaščitnim faktorjem. Sama pravi, da si zaščitni faktor nanaša že od najstniških let, ko ga je uporabljala kot vlažilec. Poleg tega pa Jennifer vsako jutro vzame tudi prehranske dodatke, ki poskrbijo še za dodatne koristi za njeno kožo.

Kako je videti njena lepotna rutina, si poglejte na posnetku:

Skrivnost lepe kože

Pevka pa je poudarila, da je za njeno lepo kožo odgovoren tudi spanec. Vsako noč nujno potrebuje vsaj 8 ur spanca. Sama pravi, da bi bilo idealno, če bi lahko spala 10 ur. Še ena njena skrivnost pa je oljčno olje, na katerem je zasnovana celotna njena JLo Beauty kolekcija. Gre za naravno skrivno sestavino, ki je ne morete nikoli uporabiti preveč. Njen nekdanji partner Alex Rodriguez pa je v enem izmed intervjujev tudi potrdil, da pevka ne pije alkohola in ne kadi ter da živi zelo zdravo življenje. Od Jennifer Lopez res lahko vzamemo veliko lepotnih nasvetov, navsezadnje, zvezdnica je pri svojih letih videti zares izvrstno.

Foto: instagram/jlo