Listanje: poglejte, kaj prinaša nova številka L&Z

Top teme, ki jih prinaša nova številka L&Z:

#1 Zgodba z naslovnice: Jennifer Lopez

Leto 2021 je bilo za J. Lo precej posebno: lansirala je svojo prvo samostojno lepotno linijo, se s svojim zaročencem razšla tik pred poroko, se po 17 letih spet zbližala z ljubeznijo svojega življenja, v začetku prihodnjega leta pa je napovedala premiero. Vse to pri 52 letih, saj gre njena karierna pot zadnja tri desetletja le navzgor. Le kako ji to uspeva?

#2 Njena zgodba: Danijela Martinović

Hrvaška pevka Danijela Martinović ima za seboj že dolgo in uspešno pevsko kariero, glasbenica z edinstvenim glasom je pred kratkim praznovala tudi 50. rojstni dan. S svojimi leti se, kot pravi, nikoli ni obremenjevala in priznava, da se ženske s tem veliko bolj obremenjujejo kot moški.

#3 Zimske negovalne strategije

Čeprav zima v prvi vrsti negativno vpliva na obraz, pa posledice nizkih temperatur čuti tudi koža na telesu. Izognite se težavam z redno nego.

#4 Kozmetične superjunakinje

Ko nizke temperature puščajo sledi poškodb na naši koži, so tu za hitro pomoč maske! V trenutku nahranijo našo kožo in poskrbijo za ugodje. Pomembno je le, da izberete ’tisto pravo’.

#5 Moda: TOP 4

Modni trendi, ekstravagantni, zabavni, z noto nostalgije in minimalizma.

#6 Kaj je to zračna joga?

Strokovnjakinjo na tem področju smo povprašali, za koga je primerna aerial (zračna) joga in katere koristi prinaša za naše telo in duha.

#7 Menite, da imate intoleranco na hrano?

Ta zahtevna, a učinkovita strategija vam lahko pomaga prilagoditi svojo prehrano tako, da se boste počutili veliko bolje.

#8 Vodna terapija

Topla in sproščujoča kopel ima dokazano kratkoročne pozitivne vplive na telo, poleg tega ne gre zgolj za nego.

#9 Začutite ljubezen

Ljubezen je naša največja učiteljica. Lahko nam stre srce, nato pa ga tudi ozdravi. Mi smo si ljubezen ogledali z vseh plati – se naučili, kako jo prebuditi in poglobiti ter dognali, katere vezi so najpomembnejše.

#10 Dom: Strastna rdeča

Spustite v svoj dom ljubezen in naj ga v februarju popestrijo rdeči dodatki in srčki.

 

Nova številka revije L&Z je v prodaji od 31. januarja 2022.