Julia Roberts je razkrila svoje skrivnosti nege kože

julia roberts

Igralka Julia Roberts vedno navdušuje s svojim nasmehom in čudovitim videzom. Kaj pa so njene skrivnosti nege kože, da je pri 52. videti, kot da jih ima 32.? Ena izmed njih je tudi sestavina, ki jo imamo vsi v svoji kuhinji.

Julia Roberts je v svetu šovbiznisa že od 80. let in je od nekdaj videti brezhibno. Skozi njene ikonične vloge v filmih Pretty Woman in Eat, Pray, Love ter številnih drugih, nas je vedno zanimalo, kaj počne, da je njena koža vedno tako lepa in sijoča. Izbrskali smo nekaj njenih nasvetov za nego kože, ki nam bodo vsem prišli zelo prav.

Nikoli ne izpusti nanosa kreme z zaščitnim faktorjem

Juliin Instagram je poln fotografij, na katerih z otroki uživa na soncu. Leta 2017 je povedala: „Kot odgovorna mama trem otrokom, ki želijo veliko biti zunaj, se povsem zanašam na dobro kremo z zaščitnim faktorjem.“ Zase med bolj aktivnimi dnevi z družino izbere zaščitni faktor 30, za otroke pa faktor 50.

V posteljo gre vedno z očiščenim obrazom

Julia vsako večer vestno odstrani vsa ličila in dobro očisti svoj obraz. Verjame v to, da ličila čez noč na koži naredijo veliko škode, zato pravi, da je dobra nega čiščenja ključna za lepo kožo.

Ne pozabi na vlaženje

Mama treh otrok vedno poskrbi, da je njen obraz svež in navlažen. Veliko pozornosti pa podari tudi dlanem in stopalom, saj predvsem njene dlani postanejo zelo suhe in potrebujejo dodatno nego. In kot smo že prej omenili, rada uporablja tudi sestavino, ki jo imamo vsi v svoji kuhinji. Na lase in obraz nanese ekstra deviško oljčno olje. Za lase naredi emulzijo iz olja in tople vode ter jo pusti delovati 30 minut. Lasje so nato svilnati in mehki.

Njena negovalna rutina je minimalna

Sama pravi, da bi morala več časa posvetiti negi, vendar kot zelo zaposlena mama in igralka nima toliko časa. „Ponavadi, na navaden dan, si uspem umiti zobe in obraz ter nanesti kremo z zaščitnim faktorjem. In z otroki že gremo na zrak.“

Ve, kako se prehranjuje

Ni skrivnost, da prehrana vpliva na našo kožo in Julia se tega zelo dobro zaveda. Pravi, da se res trudi, da družina je zdravo hrano. Otrokom vedno reče: „Jesti morate dobre stvari, da bi v telo dobili dobre stvari.“ Njen nasvet za nas pa se glasi: „Bodite mirni, pijte veliko vode, dovolj spite in bodite veseli.“

Foto: PR, Instagram/juliaroberts