Kako poustvariti make-up Meghan Markle iz težko pričakovanega intervjuja leta

meghan markle

Princ Harry in Meghan Markle sta pred kratkim v intervjuju z Oprah za TV hišo CBS razkrila marsikaj pikantnega – intervju je bil včeraj v Ameriki tudi predvajan in je šokiral marsikoga.

Intervju leta

Čeprav pri nas intervjuja še nismo mogli videti, je po spletu že dovolj člankov, ki pričajo ravno o šokantnih podrobnostih, ki smo jih seveda vsi pričakovali. Od tega, kako so na dvoru spraševali in se bali, kako temne polti se bo rodil Archie, do tega, da je Meghan celo razmišljala o samomoru, do razprtij s Kate Middleton … Dneve, ki so vodili k nedeljskemu predvajanju intervjuja, so kraljevi zagovorniki uporabili za seciranje para, za povzdigovanje kraljeve družine, po drugi strani pa je veliko Meghaninih bivših sodelavcev in prijateljev stopilo v njen bran. Na socialnih omrežjih je bilo zadnje dni namreč ogromno objav o Meghan, sploh po tem, ko je kraljeva družina začela preiskavo o njenem slabem vedenju do uslužbencev na dvoru.

V dvournem intervjuju pa sta princ Harry in Meghan Markle naznanila tudi veselo novico – pričakujeta deklico.

Ličenje po njenih zapovedih

Vsi vemo, da se je na kraljevem dvoru in pri kraljevih obveznostih potrebno držati določenih pravil – sem spada tudi ličenje. Sedaj, ko Meghan ni več del kraljeve družine, je to, kako je bila naličena med intervjujem, dalo svojevrstno simboliko celotnemu intervjuju. Poudarjene oči v stilu smokey eyes, umetne trepalnice ter sijoča koža. Vse, česar si prej ne bi mogla privoščiti. Lica je nežno poudarila, ves fokus pa je bil na temnih očeh, kot bi bila moderna princesa Diana iz 90. letih. Če je bil tudi vam njen videz všeč, berite dalje, saj vam razkrivamo, kako ga doseči.

Senčilo

Na veke natapkajte korektor ali podlago za senčilo, čez pa s ploščatim čopičem nanesite rjavo senčilo. Čez to senčilo nanesite senčilo v barvi slive ter ga dobro zabrišite.

Črtalo za oči

Uporabite vodoodporno črtalo, da bo lepo poudarili oči in da bo dolgoobstojno. Da bi še dodatno poudarili videz, lahko na zgornji veki uporabite tudi temno barvico. Spodnji del očesa pa obrobite s senčilom v barvi slive, da bi dosegli bolj dramatičen videz.

Maskara

Na spodnje in zgornje trepalnice nanesite maskaro, nato pa dodajte še umetne trepalnice – ki naj ne bodo preveč vpadljive.

Rdečilo za lica

Po nanosu pudra – tekočega in v prahu – nanesite osvetljevalec. Poudarite zgornji del ličnic, nos in predel nad ustnicami. Zatem pa na lica nanesite še bronzer in roza obarvano rdečilo za lica.

Ustnice

Na ustnice najprej nanesite balzam, nato pa izberite nežno roza (ki vsebuje malo vijolične) mat rdečilo za ustnice.

 

Preberite tudi članek Skrivnosti ličenja, ki jih je dobro poznati.

 

Foto: Screenshot CBS, povzeto po Ljepota i Zdravlje Hrvatska