Kim Kardashian je pod svojim outfitom na prireditvi Met Gala nosila popoln make-up

kim kardashian

Čeprav je Kim Kardashian s svojim nenavadnim outfitom požela veliko začudenih pogledov, je z njim dosegla to, kar je želela. Po prireditvi Met Gala v New Yorku so vsi govorili le o njej. Internet je preplavilo tudi veliko smešnih slik in besedil na njen račun, nihče pa si ni mislil, da je pod to masko dejansko nosila popoln make-up.

Ko se je Kim Kardashian v outfitu znamke Balenciaga, ki ji je povsem prekrival obraz in telo, sprehodila po rdeči preprogi prireditve Met Gala, so se vsi ljubitelji ličenja zgrozili, saj so od nje pričakovali odličen make-up.

Izpolnila je svojo misijo

Vseeno, če vam je bil njen videz všeč ali ne, dosegla je svoje, saj se bo o njem govorilo še dolgo časa. In ravno to je bistvo prireditve Met Gala. Da si opažen, da si te zapomnijo in da si zapisan v zgodovino ekstravagantnega dogodka. Ikonični videz Kim Kardashian je s tem izpolnil svojo misijo. In čeprav se je Kim letos odločila, da popolnoma zakrije svoj obraz, je njen make-up artist Mario Dedivanović zabeležil še eno svojo mojstrovino in jo objavil na Instagramu. Z namenom, da bi svet videl, da je bila tudi pod masko videti popolno.

Popoln make-up

Poleg tega, da je na Instagramu pokazal, katere izdelke je uporabil, je pokazal tudi končni videz, ki je povsem značilen zanj. Tipični poudarki obraza, bronast lesk, zadimljene oči, poudarjene s črtalom ter nude ustnice – vsega tega smo pri Kim že navajeni. Koža je bila videti zdrava in gladka, na pravih mestih je dodal tudi osvetljevalec, … Ličila, ki jih je uporabil, pa so bila s podpisom Makeup By Mario in KKW Beauty. Za nego kože je uporabil izdelke La Mer. In čeprav si marsikdo misli, zakaj je tako lep make-up skrila pod masko, je Kim vseeno dosegla, kar je nameravala – to, da se o njej govori.

Foto: Theo Wargo via Getty Images, povzeto po ljepotaizdravlje.hr