To so odtenki lakov za nohte, ki bodo kraljevali to jesen

odtenki lakov za nohte

Vse ženske se takoj bolje počutimo, če imamo urejene in lepo nalakirane nohte (vseeno, če si jih uredimo same ali nam jih uredijo v salonu). Takšni nohti pa lahko dvignejo tudi vsak outfit oziroma se boste zaradi njih počutili čudovito. In ker je pred nami nov letni čas, smo se pozanimali, kateri odtenki lakov za nohte bodo kraljevali to jesen.

Ker se sedaj poletje zares že preveša v jesen, moramo temu primerno prilagoditi tudi našo manikiro. In če ste se spraševali, kateri odtenki bodo to jesen v modi, ste verjetno že uganili, če ste pomislili na temnejše odtenke jagodičevja ter na zelene in modre odtenke. Obenem pa se tem odtenkom pridružuje še kar nekaj nenavadnih. Poglejmo, kaj nam prinaša ta jesen.

Sijoča črna

Vse ženske, ki si želijo biti kul in drzne, bodo nosile sijoče črne nohte. Seveda je črna uporabna vse leto, še posebej pa izstopa jeseni, če želimo doseči bolj dramatičen videz.

Kovinski odtenki

Kovinski odtenki z zlatimi in srebrnimi delci so odlična izbira za hladnejše dni. Takšni nohti bodo poskrbeli za nežne detajle, ki se bodo lepo skladali z oblačili in ne bodo preveč vsiljivi.

Perlast lesk

Če želite nežen odtenek laka za nohte, se odločite za perlast lesk, ki je enostaven in lep.

Temno modra

Ena izmed top barv te jeseni bo zagotovo temno modra, s katero ne morete zgrešiti.

Temno rdeča in vijolična

Kot vsako jesen, bodo tudi letos v modi temnejši odtenki jagodičevja, kot sta temno rdeča in vijolična barva. Temno rdeča se prav tako lepo sklada s čisto vsakim tenom kože.

Opečena oranžna

Če želite nekaj posebnega, izberite gorčične odtenke ali odtenke opečene oranžne.

Nežni odtenki

Če ste bolj minimalistična oseba, lahko še naprej prisegate na nežne nude odtenke, ki se podajo k prav vsaki izbiri garderobe.

Gozdno zelena

Še en hit jeseni bo vsekakor gozdno zelena barva, ki je pravzaprav zelo temno zelena barva.

Mat nohti

Tehnično gledano ne gre za odtenek, vendar je mat prozoren lak še vedno pravi hit. Tako lahko vsak lak spremenite v mat različico.

Kako se izogniti napakam pri nakupu ličil?

Foto: Sergey Tay / Getty Images Plus via Getty Images