Krasna pobuda: pošlji poljub, reši čebele

čebele

Pri kozmetični hiši Guerlain so pričeli s krasno pobudo, s katero bomo skupaj zaščitili naravo in čebele.

Natalia Vodianova, muza hiše Guerlain in slavna manekenka je včeraj, 8. aprila, začela s to krasno pobudo in podprla aktivacijo Bloom A Kiss, Save Beespošlji poljub, reši čebele. Njej pa bo sledila mednarodna mreža slavnih, vplivnežev in prijateljev hiše Guerlain. Vabimo pa tudi vas, da se pridružite tej odlični ideji in pobudi.

Spletna pobuda KissKiss Chain

Kot del svetovnega lansiranja novih šmink Kiss Kiss Shine Bloom (prva Guerlain naravna šminka s 95 % naravnimi sestavinami), je Guerlain sprožil spletno pobudo z imenom “KissKiss Chain”, da bi ljudi združil okoli ključne zaveze hiše Guerlain – zaščite čebel. Ideja je povsem preprosta: vsi uporabniki Instagrama bomo lahko delili svoj Air Kiss prek storyja s pomočjo filtra Guerlain KissKiss ali objave in se pridružili pri tej lepi pobudi. Guerlain bo spremljal sodelovanje v tej privlačni kampanji. Za vsak objavljeni Air Kiss bo s pomočjo čebelark, ki so del Guerlainovega partnerstva z Unescom in Francoskim čebelarskim observatorijem (OFA), zacvetelo 10.000 medonosnih cvetov. Guerlainova veriga KissKiss, bo na ta način postala kolektivni način izkazovanja ljubezni do narave.

Če ta članek berete na računalniku ali tablici, s kamero telefona označite QR kodo, ki vas bo peljala na vaš Instagram profil in vam odprla Air Kiss filter. Če pa ga berete na telefonu, odprite Instagram in med filtri na story-ju poiščite Kiss Kiss Guerlain filter.

KK Chain Filter

Rdečilo za ustnice KissKiss Shine Bloom

Guerlain predstavlja KissKiss Shine Bloom, novo sijoče rdečilo za ustnice, narejeno iz 95 % naravno pridobljenih sestavin. Ko govorimo o čutnosti in učinkovitosti, pri tej inovacijii ni kompromisov. Njena izjemno topljiva tekstura se popolnoma zlije z ustnicami in jih odene v razkošne barve in sijaj. Senzoričnost in obstojna mehkoba, vkomponirani v 24-urno cvetno nego za ustnice, kjer naravno pridobljene sestavine v sinergiji ustnice negujejo iz dneva v dan. Odete v zlat etui, se KISSKISS SHINE BLOOM bohotijo v 20 cvetlilčno navdahnjenih odtenkih.

guerlain KISS

Poljub sijaja

Za moker učinek in izredno senzoričnost je Guerlain združil naravno pridobljen kandelila vosek. Znan je po svoji odsevnosti z gladilnim delovanjem izvlečka olja zimske vrtnice. Z eno potezo so ustnice odete v 3D sijaj iz slastne, sveže in razkošne palete odtenkov. Zahvaljujoč vlažilni moči hialuronske kisline v kombinaciji z ekstraktom konjaka, naravno spužvo, ki lahko v vodi absorbira do 25x večjo težo, so ustnice intenzivno navlažene 24 ur. Ekstrakt zimske vrtnice neguje in mehča ustnice. Medtem ko bogata tekstura organskega karite masla zagotavlja takojšnje udobje, ki traja ves dan. Gladke in napete ustnice so videti naravno bolj lepe in popolne.

guerlain

 

Več na strani Guerlain.

Foto: PR