Obroči za lase: kako jih nositi, da ne boste videti kot punčka

obroči za lase

Že nekaj časa so v modi obroči za lase, ki jih lahko občudujemo na manekenkah, ki se sprehajajo po modnih brveh, ter zvezdnicah, kot sta Jessica Alba in Zendaya. In kljub temu je marsikatera od nas mnenja, da bo z njim videti kot 5-letna punčka. Kar je razlog, da si tega trenda do sedaj še ni upala preizkusiti. Ampak le pogumno, obroč za lase bo morda postal vaš najljubši modni dodatek.

Vrnitev obročev za lase

Modni dodatek iz našega otroštva se je prvič v velikem slogu pojavil leta 2008. Takrat ga je Blair Waldorf v seriji Gossip Girl (igrala jo je Leighton Meester) s ponosom nosila v čudovitih modnih kombinacijah. Zatem se ni vrnil kar desetletje. Vse dokler ni modna hiša Prada leta 2019 po svoji modni brvi sprehodila podložene obroče za lase iz najlona. Nekje vmes je bila še Kate Middleton s svojimi obroči v stilu tiar. Nato pa smo lahko spremljali še Instagram serijo vsakodnevnih obročev za lase Chrissy Teigen (#HBOTD – hair band of the day). In tako so nekje na tej poti obroči za lase postali eden glavnih lasnih modnih dodatkov. Seveda poleg scrunchie gumic in špangic.

Kakšnega izbrati?

Obroči za lase so v zadnjem času velik hit, kar lahko vidimo že po različnih modelih, ki jih ponujajo v trgovinah z oblačili. Dejstvo pa je, da ste lahko z njimi videti popolnoma urejeni ali pa bodo na plan privabili spomine iz osnovne šole. Ampak tukaj pridemo na pomoč mi – poiskali smo različne modele obročev za lase, da boste lahko izbrali takšnega, s katerim se boste najbolje počutili in ki ustreza vašemu stilu. In brez skrbi, tudi modeli obročev so sedaj bolj elegantni.

Preberite tudi članek Jeans za vsako postavo: kako izbrati pravi model?.

Foto: PR