Kremno rdečilo za lica je najboljša izbira, če želite naravni videz

kremno rdečilo za lica

Tudi vi obožujete lahkotna ličila? Potem imamo za vas en izdelek, ki ga potrebujete, da bo vaš make-up videti kar najbolj naravno. Gre za kremno rdečilo za lica in čeprav ga morda še niste nikoli preizkusili, ker ste mnenja, da ga ne boste znali lepo nanesti, vam moramo povedati, da je to rdečilo zelo enostavno za nanos.

Večina nas uporablja rdečilo za lice v kamnu, saj ga je najlažje nanesti. Vendar je lahko tudi kremno rdečilo za lice odlična izbira, saj ima veliko prednosti.

Prednosti kremnih rdečil za lica

Kremno rdečilo za lica je popolna izbira za suho kožo, saj vsebuje olja in voske, ki kože ne izsušijo, kot to stori večina pudrov v kamnu. Najboljša prednost teh rdečil za lica pa je zagotovo ta, da je make-up na koncu povsem naraven. Poleg tega pa se kremno rdečilo za lica lepo spoji s kožo in se vanjo vpije, medtem ko se puder v prahu oprime le povrhnjice kože. To rdečilo za lica lahko kombinirate z obarvano kremo za obraz ali ga uporabite samostojno, da le osvežite vaš ten.

Če smo vas prepričali, da boste preizkusili novo ličilo in ga tako vzljubili, da ne boste mogli brez njega, smo izbrali tudi nekaj najboljših kremnih rdečil za lica. Med njimi boste zagotovo našli vaše novo najljubše.

Kako ga nanesti, si poglejte na posnetku:

 

12 roza rdečil in bleščil za ustnice, ki jih bomo nosile to pomlad in poletje

 

Foto: Margaryta Basarab / Getty Images Plus via Getty Images, PR