Lepotna rutina za sijoč obraz v le 1 minuti

Vse si želimo lepe in sijoče kože, zato pa se je potrebno držati lepotne rutine in vztrajati. Pred vami je lepotna rutina za sijoč obraz v le 2 korakih. Idealna je za vse, ki vam je nega obraza pomembna, obenem pa nimate veliko časa zanjo.

Sonična naprava

S pomočjo sonične naprave za čiščenje obraza eggo bo vaša koža v le 1 minuti spet dobila sijaj in mladosten videz. S pomočjo vibracij namreč globinsko očisti kožo in pripomore k njeni prožnosti in zdravemu ter sijočemu videzu. Poleg čiščenja pa poskrbi tudi za piling ter masažo obraza.

Sonična tehnologija predstavlja nežne vibracije, ki z več 8500 vibrirajočimi pulzi na minuto in s pomočjo silikonskih čistijo in masirajo vaš obraz.

Drobne silikonske ščetine predstavljajo higieničen način čiščenja obraza, saj se v njih ne zadržujejo bakterije, za razliko od drugih gobic ali čopičev. Dvostranska glava pa nudi piling in masažo obraza, ki naredita kožo sijočo in mehko.

Čistilni gel za obraz

Gre za 100 % naravni čistilni gel z ovsenimi proteini, ki na koži naredijo zaščitni sloj, aktivne sestavine pa pustijo mehak in prijeten občutek čistoče ter je ne izsušujejo.

Magic pads

Okolju prijazne blazinice so narejene iz posebnih bombažnih vlaken, ki se aktivirajo le z vodo in učinkovito odstranijo tudi vodoodporna ličila. Poskrbele bodo, da bo po čiščenju z gelom koža popolnoma čista.

Trak za lase

Žametno mehek trak za lase je nepogrešljiv pri umivanju obraza ali nanašanju ličil. Narejen je iz 100 % bombaža.

PODARJAMO

Popoln paket za gladko in sijočo kožo eggo Ultimate Glow bo ena srečnica osvojila na našem Instagram profilu, saj tam ravnokar poteka nagradna igra. Za sodelovanje kliknite na povezavo spodaj …

 

View this post on Instagram

A post shared by Revija L&Z (@revija_lz)

Foto: PR