To so jesensko-zimski parfumi, ki bodo zaznamovali prihajajoče hladnejše obdobje

Jesensko-zimski parfumi

S tem, ko se bližamo hladnejšemu vremenu, se nekako oddaljujemo od poletnih dišav. Zato je sedaj čas, da jih pospravite, saj je pravi trenutek za močnejše dišave, ki vsebujejo note vanilje. Pred vami so jesensko-zimski parfumi, ki bodo zaznamovali prihajajoče hladnejše obdobje.

Zbrali smo najboljše nove parfume za jesen/zimo 2022, vi pa izberite svojega najljubšega.

Jesensko-zimski parfumi 2022

Alien Goddess Eau de Parfum, Mugler

Vsebuje iskrive note citrusa bergamota s kokosovim poudarkom, nato pa se najbolj izrazijo cvetovi jasmina, ki so simbol ženstvenosti, ter heliotrop. Na koncu prideta do izraza še vanilja in kašmeran, ki izražata mir in upanje.

Libre Le Parfum, YSL

Spoznajte četrto različico zelo uspešne linije dišav Libre. Gre za cvetlično razkošno dišavo, ki je utelešenje ekskluzivnosti. Vsebuje note bourbon vanilje, medu, sivke, bergamotke, pomarančnega cveta, ingverja, mandarine in žafrana.

J’Adore Parfum d’Eau, Dior

Nova različica klasične dišave J’Adore diši podobno kot original, vendar ima v sebi tudi nekaj toplega in svežega. Ta formula pa je posebna tudi zato, ker ne vsebuje nič alkohola. Gre za cvetlično dišavo, ki vsebuje neroli, magnolije in pravi jasmin.

Guilty Eau de Parfum Intense For Her, Gucci

S še eno intenzivno različico dišave je Gucci naredil še en korak dlje. Vsebuje note citrusne mandore, slive, vanilje ter pačulija.

Flower by Kenzo L’Absolue, Kenzo

Ta dišava je nastala v čast rdečemu cvetu – maku. Najprej boste zavonjali žafran, ki ga bodo v naslednjem hipu zamenjale note cveta pomaranče in damaščanske vrtnice. Čisto na koncu pa se razvije še naveza vanilje in belega mošusa.

Paradoxe Eau de Parfum, Prada

Cvetlična dišava, s katero boste postali obsedeni. Očarala vas bo z vonjem madagaskarske vanilje, jantarja, nerolija in kalabrijske bergamotke.

The Scent Le Parfum For Her, Boss

Intenziven, globok in sladek vonj v kombinaciji s pikantnim rdečim poprom ter sladkim cvetom pomaranče je popolna izbira za večerne izhode. Gre za zelo čutno dišavo.

Si Passione Eclat Eau de Parfum, Armani

Dišava, ki izžareva strast. Najprej boste začutili note črnega ribeza in bergamotke, nato bosta zadišali stolistna vrtnice in damaščanska vrtnice, na koncu pa vanilja z Madagaskarja.

Her Eau de Toilette, Burberry

Nebrzdana, moderna, samosvoja – takšna je ta parfumska voda, ki je zgodba o mestnem utripu Londona. V prvih trenutkih boste začutili okusno sladko sadno mešanico črnega ribeza, borovnic in malin. Nato se razcvetijo omamne cvetlične srčne note, v katerih se srečata zapeljivi jasmin z vijolico. Bazne note sestave oblikujejo topla ambra, mošus in lesni akordi, zaradi katerih je dišava zelo ženska in očarljiva.

Coco Mademoiselle Eau de Parfum Spray, CHANEL

Parfumska voda je ujela bistvo pogumne in svobodne dame. Vaše čute bo najprej prebudila kombinacija sladkih svetov pomarančevca z bergamotom in sončno mandarino. Nato boste spoznali tudi aromo omamne vrtnice, svežega jasmina in eksotičnih cvetov ylang ylang. Na koncu pa se bodo izrazile note belega mošusa, orientalske vanilje in vetiverja.

 

Katere so najljubše dišave pripadnic kraljeve družine?

Foto: Maryviolet / Getty Images Plus via Getty Images, PR