Mamljiv, dišeč in 100 % naraven vlažilni balzam za ustnice

balzam za ustnice

Francoska znamka Nuxe predstavlja novost med njihovimi izdelki: Very Rose rožnati balzam za ustnice, ki bo poskrbel, da bodo vedno navlažene.

Vlažilni balzam za ustnice Nuxe Very Rose z oljnim izvlečkom stolistne vrtnice in prijetnim vonjem vanilje vsebuje 100 % sestavin naravnega izvora, ki jih bodo vaše ustnice oboževale. Za še lepši nasmeh.

Po ikonskem medenem balzamu za ustnice Rêve de Miel®, Nuxe vabi na razvajanje s čudovitim balzamom z vrtnico. Z novo vrtnično radostjo.

Formula je obogatena z oljnim izvlečkom stolistne vrtnice (Rosa Centifolia), pridobljenim iz cvetnih listov majskih vrtnic iz Maroka. Ta izvleček, znan po svoji bogati vsebnosti maščobnih kislin, pomaga navlažiti in mehčati suhe do zelo suhe ustnice. Dodana sta mu še karitejevo maslo in čebelji vosek, ki pomirita ustnice in poskrbita za njihovo udobje. Barvilo, ki je 100 % rastlinskega izvora, nudi ustnicam nežen rožnat sijaj.

Topljiva tekstura, ki jo bodo vaše ustnice oboževale

Njegova topljiva tekstura je nežno odišavljena z zapeljivimi notami vanilje za neustavljivo privlačno doživetje. Osvetljene s subtilnim sijajem, ustnice izgledajo resnično očarljive.

Lepotni nasvet

Njegova nelepljiva tekstura omogoča, da lahko čezenj takoj nanesete šminko. Poskrbi za gladke ustnice in boljšo obstojnost šminke. Balzam lahko uporabljate kot nočno masko. Nanesite ga pred spanjem v bogatem sloju, zbudili pa se boste z navlaženimi, mehkimi in voljnimi ustnicami.

PODARJAMO

Mi pa vam v sodelovanju z Nuxe podarjamo kar 10 Nuxe Very Rose rožnatih balzamov za ustnice. Sodelujete lahko na našem Instagram profilu, povezavo najdete spodaj …

Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah na internetu

Foto: PR