Katere so najljubše dišave pripadnic kraljeve družine?

najljubše dišave

Če ste navdušeni nad kraljevo družino, potem vas zagotovo zanima, katere so najljubše dišave njihovih pripadnic.

Ko gre za znane osebnosti, nas po navadi vedno zanimajo določeni detajli, kot je na primer ta, katero dišavo uporabljajo. Enako je tudi v primeru kraljeve družine, o kateri svetovni mediji pišejo pravzaprav o vsakem njihovem koraku. Zato ni čudno, da so se uspeli dokopati tudi do informacij, katere so najljubše dišave pripadnic kraljeve družine. In če bi se tudi vi želeli počutiti kot princesa ali kraljica, vam v nadaljevanju razkrivamo dišave, ki jih najraje uporabljajo …

Kate Middleton – Jo Malone / Orange Blossom

Ta dišava vsebuje note cvetov klementin, belega španskega bezga, vodne lilije in perunike. Kate bi naj to dišavo nosila tudi na svoj poročni dan.

Lady Diana – Penhaligon’s Bluebell

Čeprav je že dolgo ni več med nami, je Lady Diana uporabljala dišavo, ki jo lahko kupimo še danes. Gre za vonj, v katerem se prepletajo note citrusov, jasmina, šmarnic ter klinčkov in cimeta. Na svoj poročni dan pa je nosila dišavo Houbigant Quelques Fleurs.

Kraljica Elizabeta – Guerlain / L’Heure Bleue Eau de Parfum

Čeprav to ni potrjena informacija, krožijo govorice, da je kraljica oboževalka Guerlainovih dišav, ki dajejo prizvok 20. stoletja, ženstvenosti in vpadljivosti.

Meghan Markle – Jo Malone / Wild Bluebell

Čeprav Meghan Markle več ne spada med pripadnice kraljeve družine, nas je vseeno zanimalo, kakšno dišavo najraje nosi. Ta lahkotna, sladka dišava z notami šmarnic je ena njenih najljubših. Nekoč pa je dejala, da ima tako rada dišave, da če jo zjutraj pozabi nanesti, se zagotovo vrne nazaj domov.

 

To so najboljši novi parfumi leta 2022

Foto: Chris Jackson / Staff / John Lamparski, Stuart C. Wilson / Getty Images / Stringer/ Getty Images Entertainment, PR; povzeto po ljepotaizdravlje.hr