Katere so najljubše dišave pripadnic kraljeve družine?

dišave pripadnic kraljeve družine

Zagotovo vas je kdaj zanimalo, katere so najljubše dišave pripadnic kraljeve družine.

Ko gre za znane osebnosti, nas po navadi vedno zanimajo določeni detajli, kot je na primer ta, katero dišavo uporabljajo. Enako je tudi v primeru kraljeve družine, o kateri svetovni mediji pišejo pravzaprav o vsakem njihovem koraku, še posebej v zadnjem času. Zato ni čudno, da so se uspeli dokopati tudi do informacij, katere so najljubše dišave pripadnic kraljeve družine. In če bi se tudi vi želeli počutiti kot princesa ali kraljica, vam v nadaljevanju razkrivamo dišave, ki jih najraje uporabljajo …

Kate Middleton – Jo Malone / Orange Blossom

Ta dišava vsebuje note cvetov klementin, belega španskega bezga, vodne lilije in perunike. Kate bi naj to dišavo nosila tudi na svoj poročni dan.

Lady Diana – Penhaligon’s Bluebell

Čeprav je že dolgo ni več med nami, je Lady Diana uporabljala dišavo, ki jo lahko kupimo še danes. Gre za vonj, v katerem se prepletajo note citrusov, jasmina, šmarnic ter klinčkov in cimeta. Na svoj poročni dan pa je nosila dišavo Houbigant Quelques Fleurs.

Kraljica Elizabeta II. – Guerlain / L’Heure Bleue Eau de Parfum

Čeprav to ni potrjena informacija, krožijo govorice, da je bila kraljica oboževalka Guerlainovih dišav, ki dajejo prizvok 20. stoletja, ženstvenosti in vpadljivosti. (Lepotni triki kraljice Elizabete II., ki jim je bila zvesta 50 let)

Meghan Markle – Jo Malone / Wild Bluebell

Čeprav Meghan Markle več ne spada med pripadnice kraljeve družine, nas je vseeno zanimalo, kakšno dišavo najraje nosi. Ta lahkotna, sladka dišava z notami šmarnic je ena njenih najljubših. Nekoč pa je dejala, da ima tako rada dišave, da če jo zjutraj pozabi nanesti, se zagotovo vrne nazaj domov.

 

To so jesensko-zimski parfumi, ki bodo zaznamovali prihajajoče hladnejše obdobje

Foto: Chris Jackson / Staff / John Lamparski, Stuart C. Wilson / Getty Images / Stringer/ Getty Images Entertainment, PR