Ličila za vsakodnevno ličenje izberite glede na barvo vaših las

ličila

Velikokrat ličila izbiramo na podlagi naših oblačil, vendar to ni nujno pravi pristop. Če ste v dilemi, vedno izberite ličila glede na barvo svojih las in ne boste zgrešili!

Pomembni so odtenki

So vaši lasje platinasto blond ali peščeno blond barve? Kostanjeve ali čokoladno rjave? To so razlike med toplimi in hladnimi odtenki. Če imate toplo barvo las in uporabljate hladne odtenke ličil, boste videti utrujeni. Če imate hladno barvo las, bodo topli odtenki sicer posvetlili vaš obraz, vendar mu bodo hladni odtenki dodali bolj naraven, manj naličen videz.

Ustvarite kontrast

Vzemite si čas in preučite barve. Izberite odtenke ličil, ki so v nasprotju z barvo vaših las, saj bodo prišli lepo do izraza. Na primer: rdečelaske so videti fantastično v zelenih odtenkih na očeh. Naj bo to vaš osebni umetniški projekt, s katerim boste ugotovili, katere barve vam pristajajo.

Rjavolaske: ne pretiravajte

Če boste kombinirali rjave lase z nevtralnimi barvami ličil, začnite počasi. Namesto tega, da na lica nanesete rjavo rdečilo, poskusite z roza različico, ki bo vašemu obrazu dodala zdrav in svež lesk. Na oči lahko nanesete rjava senčila, saj bodo vašim očem dodala dimenzijo in bodo kar zasijala.

rjavolaske

Svetlolaske: bronasti odtenki

Svetlolaske lahko prisegate na bronaste odtenke, ki so videti naravnost čudovito. Predlagamo vam uporabo bronzerja, ki ga nanesete tudi na oči kot senčilo.

blondin

Rdečelaske: pridušeni odtenki

Rdečelaske imajo dovoljenje za izbiro močnejših odtenkov ličil. Rjavkasto-roza rdečilo za lica in rjavkasto-rdeče rdečilo za ustnice bosta veliko boljša izbira kot le roza ali rdeča barva. Videz zaključite z rjavo ali črno maskaro, ki bo lepo poudarila vaše oči.

rdečelaske

Bronzer za obraz bo poskrbel za zagorel ten

Foto: shumskaya, LightFieldStudios, natneon, HbrH / Getty Images Plus via Getty Images