Make-up v barvi breskve bo največji trend leta 2022

make-up v barvi breskve

Po navadi je tako, da ko je zima, že pričnemo razmišljati o pomladi, ki nam bo dvignila razpoloženje. To pa bo storil tudi trend leta 2022. Gre za make-up v barvi breskve.

Sedaj je pravi čas, da začnemo govoriti o pomladnih trendih. Eden največjih make-up trendov za naslednje leto bo vsekakor vrnitev ličil v barvi breskve – od rdečila za ustnice, senčila do rdečila za lica. Na milanskem tednu mode je ta barva dominirala v obliki črtala in barvice za oči, enako pa je bilo z rdečilom na newyorškem tednu mode. Čeprav si morda nikakor ne morete zamisliti tega odtenka na sebi, je dejstvo, da ta barva pristaja prav vsem, ne glede na ton kože.

To barvo lahko pravzaprav uporabite tudi kot osvetljevalec, sploh, če imate modre ali sive oči, ki jih boste s tem še dodatno posvetlili. Barva breskve namreč nevtralizira, prav tako pa je odlična novica, da na soncu podpira vsak podton (roza, rumen, rdeči, oliven …). Barva breskve bo tako postala univerzalna barva, zaradi katere boste videti sveže in naspano.

Kako najti popoln odtenek?

Na to vprašanje je pravzaprav zelo logičen odgovor – če imate zelo svetlo polt, morate izbrati pastelni odtenek breskve. Če imate temnejšo polt, potem izberite bolj koralne, oranžne odtenke. Pred nakupom odtenke nujno preizkusite na notranji strani zapestja, da bi videli, če vam odtenek odgovarja. Za kakšen videz se boste odločili, pa je povsem vaša izbira.

Kakšne obrvi bomo nosile v letu 2022?

Foto: Tatiana Volgutova/ Getty Images Plus via Getty Images; povzeto po ljepotaizdravlje.hr