Kakšne obrvi bomo nosile v letu 2022?

obrvi

Obrvi so v zadnjih letih postale eden glavnih segmentov naše lepotne rutine in moramo priznati, da je bil res že čas, saj zares lepo poudarijo obraz.

Vseeno, ali hodite na lifting, na japonsko vrisovanje, jih pulite s pinceto ali počnete nekaj povsem drugega, je dejstvo, da so obrvi postale del našega imidža in estetike vsakega posameznika. In čeprav se je Hailey Bieber za kratek čas vrnila k tankim obrvem iz leta 2000, se zdi, da se na srečo ta trend ne vrača nazaj. Na prvem mestu ostajajo t. i. statement obrvi, torej takšne poudarjene, ki bodo zaznamovale leto 2022. V tem letu bomo namreč prešli še na bujnejše in bolj naravne obrvi, ki bodo omehčale poteze našega obraza. Katere oblike bodo najpopularnejše, si preberite v nadaljevanju. (Teh 5 napak ne počnite pri ličenju ter urejanju obrvi)

Ravne

Gre za korejski trend polnih obrvi z minimalnim lokom in nežnim koncem. Če želite doseči ta videz, morate najprej pustiti, da dlačice zrastejo in šele nato odstraniti odvečne dlačice na spodnjem delu loka. Na ta način bodo vaše obrvi videti bolj naravne. Pri tem pa vsekakor pazite, da ne populite preveč dlačic.

kendall obrvi

Kendall Jenner

Naravne

To enostavno pomeni, da se držite svoje naravne oblike in jih nežno definirajte – naj ne bodo ne pretanke in ne predebele, temveč minimalistične in enostavne. To pomeni, da boste odstranili odvečne dlačice, obdržali naravni lok, obenem pa jih ne boste preveč poudarili.

Solange obrvi

Solange Knowles

Razmršene

Največji trend tega leta so bile razmršene obrvi in za vse ljubiteljice tega trenda – brez skrbi, tudi v letu 2022 bodo še naprej v modi. Ta trend vključuje minimalno uporabo barvice, obenem pa dobro počesane in manj definirane obrvi.

billie obrvi

Billie Eilish

 

 

Meghan Markle je na gala dogodku Salute to Freedom nosila vijolično senčilo in črtalo

Foto: Dimitrios Kambouris, Gareth Cattermole, Theo Wargo, Jason Mendez/ Staff / Getty Images Entertainment; povzeto po ljepotaizdravlje.hr