Meghan Markle je na gala dogodku Salute to Freedom nosila vijolično senčilo in črtalo

meghan markle

Meghan Markle se je po dolgem času pojavila na rdeči preprogi in očarala vse prisotne. S princem Harryjem sta se namreč v New Yorku udeležila gala dogodka Salute to Freedom.

Obleka, ki vzame dih

Meghan Markle je vso pozornost obrnila nase, ko se je na rdeči preprogi pojavila v čudoviti rdeči obleki oblikovalke Caroline Herrera, h kateri je kombinirala temno rdeče salonarje Giuseppe Zanotti. S tem je še enkrat dokazala, da pozorno spremlja modne trende, saj so to jesen modne nasičene, žive barve, ki jih je najbolje kombinirati v podobnem odtenku.

Nakit je bil minimalističen, kot že večkrat si je nadela uhane Birks, s tanko diamantno zapestnico pa se je poklonila pokojni princesi Diani, saj je nekoč pripadala njej. To zapestnico je nosila tudi na intervjuju z Oprah, prav tako pa na sprejemu na Fijiju leta 2018.

40-letno lepotico je spremljal njen mož, princ Harry, ki je prav tako navdušil v elegantnem smokingu. Princ Harry je bil tudi eden od podeljevalcev nagrad, ki je veteranom podelil nagrado Intrepid Valor.

obleka

Vijolično črtalo za veke – hit te sezone

Za Meghanino ličenje je poskrbel njen dolgoletni prijatelj in umetnik ličenja Daniel Martin, ki je zaslužen tudi za njeno poročno ličenje. Daniel je za portal Allure podrobneje opisal, kako jo je naličil za rdečo preprogo in katere izdelke je uporabil.

Sijoč videz kože

„Ker je imela visoko spete lase, sem želel, da je vse nekako povlečeno nazaj“, je dejal. Njen obraz je pripravil z negovalnimi izdelki znamke Tatcha, za tekočo podlago pa je uporabil Dior Backstage Face & Body Foundation. „Te tekoče podlage nisem uporabil na celotnem obrazu. Popravil sem le predele z rdečico in tiste dele, ki so bil neenakomerni. S takšno podlago, ki zagotavlja popolno prekrivnost, lahko z manjšo količino dosežem srednjo prekrivnost.“ Da je dosegel skoraj moker-sijoč videz kože, je uporabil tekoči osvetljevalec. Tega je ustvaril kar sam, saj je osvetljevalec v prahu zmešal s serumom.

meghan

Nežne ustnice

Za nežen roza odtenek na ustnicah je zaslužno rdečilo za ustnice Olivia Palermo Beauty Matte Lipstick v odtenku Rosebund, obrvi pa je poudaril s svojo znamko senčila za obrvi Lamik Beauty Revelation Brow Duo. „To je popolna barva za Meghan, ki jo velikokrat uporabim tudi kot črtalo za veke,“ je razložil Daniel.

Mačje oči

Nato pa pride del, ki je letos neverjetno v trendu: vijolično črtalo za veke, ki se je tako lepo skladalo z njeno rdečo obleko. „Vedno sem bil navdušen nad kombinacijo vijolične in rdeče, saj se mi zdi čudovita. Tako sem se želel malce poigrati s to barvo, brez, da bi jo preveč poudaril.“ Da je ustvaril vijolične ‘mačje oči’, je uporabil senčilo v odtenku Aurora iz palete senčil Danessa Myricks Lightwork Palette Volume III, ki ga je nanesel z mokrim čopičem. Videz je zaključil z vodoodporno maskaro Byredo ter umetnimi trepalnicami.

Ko so ga vprašali, če si je že dolgo želel na Meghanin obraz nanesti nekaj živahnih barv, je dejal: „Ja, ja in ja!“ Čeprav je bilo potrebnega nekaj prepričevanja, je umetnik ličenja povedal, da vijolična zares poudari njene oči, kar je bil njegov cilj.

Vijolično senčilo in črtalo za veke bosta to jesen in zimo zares v trendu, kar so dokazale tudi druge zvezdnice. Med njimi Lady Gaga na premieri filma Hiša Gucci. Poskusite ta odtenek, boste videli, kako lepo bo poudaril vaše oči.

Lady Gaga

 

Modna lekcija te jeseni, ki se je učimo od Meghan Markle: skrivnost je v dobrem plašču

Foto: instagram/_duchess_of_sussex; Gareth Cattermole / Getty Images for Metro-Goldwyn-Mayer Studios and Universal Pictures