Modna lekcija te jeseni, ki se je učimo od Meghan Markle: skrivnost je v dobrem plašču

meghan markle

Plašč je tisti modni kos, brez katerega si v hladnejših dneh ne moremo zamisliti elegantnega stila. Če pa ste pred nakupom novega, morate vsekakor dobro premisliti, kakšnega si želite, saj bo dobro izbran plašč absolutna zvezda vaših stylingov. Navdih smo dobili od Meghan Markle.

Nekaj dni nazaj je Meghan Markle v spremstvu princa Harryja obiskala New York in pritegnila našo pozornost. Pravzaprav so vsi njeni stylingi med obiskom mesta vsebovali en ključen kos: plašč. Zato smo izbrali tri stylinge, da vam pokažemo, kako se lahko z enostavnim kosom, kot je plašč, doseže največji učinek.

Najboljše od vsega je dejstvo, da vse modne kose, ki jih Meghan po navadi nosi – kot so ozki puliji, klasično krojene hlače, krila, črne obleke in salonarji ipd., najverjetneje najdete tudi svoji omari. Dobro si je zapomniti njene kombinacije, saj vam bodo pomagale, da boste z nekaj enostavnimi kosi videti popolno in elegantno.

#1 Elegantni strukturiran plašč z enim gumbom

Meghan je ta Armanijev plašč kombinirala v isti barvi s pulijem in hlačami. Salonarji z visoko peto pa so poskrbeli za to, da so jo optično podaljšali. Celotnemu stylingu je dodala le še nekaj nakita iz belega zlata.

#2 Volneni plašč v kameljem odtenku

Meghan se je ponovno odločila za črn puli, ki mu je dodala še ozko črno krilo. Max Mara plašč v kameljem odtenku pa je tisti kos, ki je njen styling povzdignil na višjo raven. Za kanček luksuza so poskrbela elegantna sončna očala ter majhna torbica.

#3 Kratek oversized plašč

Še ene monokromatska kombinacija, tokrat v zanimivi bordo rdeči barvi. Kratek oversized plašč znamke Loro Piana celotnemu stylingu doda noto razigranosti.

Ikonični modni stili princese Diane.

Roy Rochlin / Stringer Editorial / Getty Images Entertainment; prirejeno po lepotaizdravlje.rs