Blišč in glamur na premieri drame Hiša Gucci v Londonu

hiša gucci

Sinoči se je v slavnem londonskem centru Odeon Leicester Square odvila premiera težko pričakovane kriminalne drame Hiša Gucci.

Po rdeči preprogi so se sprehodili glavni igralci – Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Salma Hayek, Jeremy Irons, Camille Cottin in Jack Huston. Zvezda večera pa je bila zagotovo Lady Gaga, ki v filmu upodobi Patrizio Gucci, soprogo Maurizia Guccija. Modni strokovnjaki so si bili enotni, da so igralci za ta gala večer izbrali izjemna oblačila, v katerih so izstopali in bili prava paša za oči.

Hiša Gucci

V slovenske kinematografe kriminalna drama o ozadju življenja slavne italijanske družine prihaja 25. novembra. Film je posnet po resnični zgodbi družinskega imperija za italijansko modno hišo Gucci, ki razkriva ozadje družinskega življenja v zadnjih treh desetletjih. Na režiserski stolček je sedel Ridley Scott (Gladiator, Robin Hood, Ameriški gangster, Marsovec, Thelma in Louise, …), scenarij sta napisala Becky Johnston in Roberto Bentivegna. Film pa je nastal po knjižni uspešnici avtorice Sare Gay Forden ”The House Of Gucci”. V kriminalni drami zaigrajo velika hollywoodska imena – oskarjevka Lady Gaga, nominiranca za oskarja Adam Driver in Salma Hayek ter oskarjevci Jared Leto, Jeremy Irons in Al Pacino ter Jack Huston.

Novembrske filmske uspešnice na velikih platnih