Novembrske filmske uspešnice na velikih platnih

filmske uspešnice

V tem mesecu prihajajo na velika platna štiri filmske uspešnice, ki si jih enostavno morate ogledati in ki bodo popestrile hladne jesenske večere.

Moj sin (My Son) – od 11. novembra

V kinematografe prihaja kriminalna drama z naslovom Moj sin, ki razkriva zgodbo o ugrabljenem dečku, a obenem glavnemu igralcu in gledalcem ob istem času razkriva skrivnost. Gre namreč za prelomni filmski dosežek, saj glavni igralec James McAvoy med snemanjem ni imel na voljo scenarija, temveč je, tako kot gledalci, odkrival skrivnost sproti. „Deležen sem bil izkušnje, ki drugim igralcem ni dana. Upam, da bomo gledalcem ponudili nekaj oprijemljivega, česar se bodo lahko oklepali, ko se bo triler razpletal,“ je povedal igralec McAvoy.

Spencer (Spencer) – od 11. novembra

V režiji sijajnega Pabla Larraina, ter s Kristen Stewart v naslovni vlogi, prihaja zgodba o prelomnem trenutku v začetku devetdesetih, ko se Lady Diana odloči končati svoj zakon s princem Charlesom.  Film se dogaja v letu 1991, tekom božičnih praznikov, ko se princesa Diana začenja soočati s svojo težko odločitvijo, končati zakon s princem Charlesom. Film nam daje vpogled v ekstravagantno življenje na posestvu Sandringham in popolno oriše emocije Lady Di med njenimi borbami proti govoricam o aferah in nenehnem izogibanju paparazom.

Hiša Gucci (House of Gucci) – od 25. novembra

Hiša Gucci je navdihnjena s šokantno resnično zgodbo o družinskem imperiju za italijansko modno hišo Gucci. V treh desetletjih ljubezni, izdaje, dekadence, maščevanja in na koncu umora, dobimo vpogled v to, kaj pomeni ime, koliko je vredno in kako daleč bo družina šla, da bo imela nadzor.

Izganjalci duhov: Zapuščina (Ghostbusters: Afterlife) – od 25. novembra

Oboževalci legendarnih izganjalcev duhov bodo končno prišli na svoj račun, saj prihaja nadaljevanje kultne znanstveno-fantastične franšize. Film Izganjalci duhov: Zapuščina se vrti okoli globoko zakopanih skrivnosti o preteklosti neke družine in malega mesteca. To je zgodba o materi samohranilki, ki pride z otrokoma v mestece, kjer se začnejo dogajati nenavadne stvari. Družina kmalu začne odkrivati lastne vezi s prvotnimi izganjalci duhov in skrivno zapuščino, ki jo je zapustil dedek.

 

Kinematografi: Filmske uspešnice v jesenskih mesecih

Foto: Netrun_78 / Getty Images Plus via Getty Images