Kate Middleton je nosila popolno barvo, ki jo bomo letošnjo zimo zamenjali za črno

Nekako smo pozimi navajeni, da se najraje oblečemo v črno barvo, vendar temu ni treba biti tako. Kate Middleton nam je pred dnevi pokazala, s katero modno barvo lahko preženemo sivino, ki jo prinaša zima. Seveda smo v tem odtenku izbrali tudi nekaj modnih kosov.

Pozimi se pri izbiri oblačil velikokrat držimo odtenkov, kot so siva, črna in rjava. Kate Middleton pa je s popolno kraljevsko modro barvo postavila trend te zime in moramo priznati, da je ta barva zares čudovita. Odlična lastnost te barve je tudi ta, da pristaja vsakomur.

Kate Middleton se je ob boku princa Williama pojavila v Glasgowu, kjer je potekala letošnja konferenca ZN o podnebnih spremembah. Za to priložnost je vojvodinja izbrala obleko v kroju dolgega suknjiča z gumbi londonske znamke Eponine, zraven pa kombinirala klasične salonarje znamke Rupert Sanderson in modre uhane oblikovalke Kiki McDonough.

Da bi kraljevsko modro barvo vključili v naše vsakdanje stylinge in tudi tiste za malce bolj posebne priložnosti, moramo razmišljati tako: vse kose, ki bi jih sicer kupili v črni, jih sedaj kupimo v modri barvi. Torej namesto majhne črne obleke izberemo modro obleko. Prav tako si lahko omislimo modro krilo ali pa preprost pulover, ki bo odličen za casual stylinge.

V galeriji si poglejte naš izbor modnih kosov v kraljevsko modri barvi. Zagotovo boste našli kaj zase.

Jesenske obleke: izbrali smo 20 čudovitih modelov!

Foto: instagram, PR