Manikira: Lipgloss nohti bodo kmalu (dobesedno) povsod

lipgloss nohti

Lansko leto so brez dvoma prevladovali glazed donut nohti, ki jih je prva nosila Hailey Bieber. Letošnje leto pa bodo pravi modni trend lipgloss nohti. In če vas zanima, kakšna je sploh razlika med njimi, berite naprej …

Lipgloss nohti

Da ne bo pomote, ne gre za lepljive nohte, kot bi morda kdo pomislil ob imenu, temveč za zelo sijoče in prosojne odtenke laka za nohte. Potrebujete le osnovni lak za nohte in sijoč odtenek nežno rožnatega laka.

Kakšna je razlika med lipgloss nohti in glazed donut nohti?

Na prvi pogled so si podobni, vendar gre pri lipgloss nohtih za bolj prosojno različico brez kovinskega leska. Če želite, lahko dodate bleščice (podobno kot v lipglossu za ustnice), ki naj bodo v samem laku za nohte. Da bi ustvarili še bolj sijoč videz, pa na koncu nanesite še en sloj nadlaka.

Kako ustvariti takšne nohte?

Najprej poskrbite, da so vaši nohti urejeni in imajo lepo obliko. Nato nanesite osnovni lak, zatem pa izbrani odtenek laka za nohte, ki naj bo nežno rožnat in prosojen. Zatem lahko dodate tudi sloj laka z bleščicami. Vsekakor pa ne pozabite na nadlak, ki bo nohtom dal tisto zares sijočo piko na i.

Pred vami je 5 načinov, kako nositi lipgloss nohte …

Baby pink

View this post on Instagram

A post shared by The Mani Club (@themaniclub)

Ombre

Z bleščicami

Biserni
View this post on Instagram

A post shared by Olive & June (@oliveandjune)

Kot bonbon

Takšne nohte bomo nosile pozimi: 5 trendi odtenkov za zimsko manikiro

Foto: instagram/@matejanova