Biserni nohti Hailey Bieber so hit tega poletja – ustvarite jih lahko v le nekaj korakih

biserni nohti

Biserni nohti, kot jih nosi Hailey Bieber so zagotovo hit tega poletja, če pa lahko verjamemo vplivnicam, bodo vladali vse do konca tega leta.

Obstaja toliko različnih barv lakov, ki so to poletje v trendu, prav tako pa ogromno načinov manikire. Toda nam je še posebej očarala pozornost ta manikira.

V zadnjem času ste zagotovo na instagramu in TikToku opazili nov trend – biserne nohte. Prva, ki je začela s tem trendom, pa je zagotovo Hailey Bieber. In zato ima tudi hashtag #HaileyBiebersNails na TikToku več kot 42 milijonov zaznamkov.

View this post on Instagram

A post shared by Melanie (@overglowedit)

Biserni nohti

Haileyine nohte je uredila manikerka Zola Ganzorigt, ki je čez skoraj bel lak nanesla biserni prah, vse pa je zaključila s prozornim lakom, ki je nohtom dal še dodatni sijaj. Zadnji korak je na njenih nohtih ustvaril moker kovinski zaključek. Ta stil manikire deluje futuristično in moderno, kombinirate pa ga lahko z različnimi odtenki lakov.

»Razlika med kromatsko in metalik manikiro je v sami teksturi. Metalik manikira je v večini primerov globoko biserna, medtem ko kromatska oddaja sijaj kot ogledalo,« je dejala Zola.

Kako ustvariti takšno manikiro?

Obstajata dva načina: s pomočjo gel lakov ali klasičnih lakov za nohte ter z uporabo akrilnega praha za nohte.

Nasvet: Akrilni prah se težko odstrani s kože, zato vam svetujemo, da okoli nohta zalepite trak ter ga na koncu odstranite.

Če uporabljate gel lak, nanesite dva sloja barve, nato pa ga posušite s pomočjo LED lučke. Nato na vsak noht nanesite prah. Ko se prah posuši, nanesite prozoren lak za lesk in nohte spet posušite pod lučko.

Če uporabljate navaden lak, nanesite osnovo ter dva sloja barvnega laka. Počakajte najmanj 15 minut, da se lak popolnoma posuši, nato pa s pomočjo čopiča nanesite prah. Manikiro zaključite s prozornim nadlakom za lesk.

Hči Ava je razkrila skrivnost mladostnega videza Reese Witherspoon

Foto: Dimitrios Kambouris / Staff / Getty Images Entertainment; povzeto po lepotaizdravlje.rs