Modni jesenski odtenki lakov za nohte – po mnenju strokovnjakinje

jesenski odtenki lakov za nohte

Poletje se je poslovilo, zato je sedaj čas za predstavitev novih jesenskih trendov, med njimi pa so tudi jesenski odtenki lakov za nohte. Strokovnjakinja za nohte Saška Fajfar @saskafajfar je tako za L&Z pripravila nabor jesensko obarvanih nohtov. Večna črna ostaja, pridružujejo pa se ji tudi modri, oranžni in zeleni odtenki. Izbor je bogat, zato le pogumno izberite najljubši odtenek ali če ste bolj drzni, tudi poslikavo.

Jesenski odtenki lakov za nohte:

Pika na i

Nežno rožnat oz. pudrasti odtenek popestrite z decentnim dodatkom – črno piko pri rastišču nohta. Čudovita in brezčasna kombinacija, ki bo še kako modna v prihajajočih mesecih.

Črna, ki to ni

Tako temna, da bi jo lahko zamenjali za črno, pa vendar gre za vijola barvo, temno in globoko – za pravo jesensko vzdušje. Odtenek, ki dopušča kratko in dolgo dolžino nohtov.

Globoka modrina

Še ena alternativa črnim nohtom. Modna modra se ujema z letnim časom in z garderobo, ki bo aktualna v prihajajočih mesecih. Poletne obleke bodo zamenjale jeans hlače. Naj bodo tudi nohti v tem stilu.

Šelestenje listja

Pričarajte si jesen tudi na nohtih. Kaj je lepšega od sprehoda po odpadlem listju? Barve kar kličejo, da na plano potegnete ustvarjalno žilico. Si upate?

Izberite srečo

Zelena je znana kot barva, ki pomirja. Za mnoge je to srečna barva. Narava ravno sedaj menja svoje barve, zelene bo vedno manj in morda ni slabo, da si jo pričarate, kjer le lahko.

Večna in edinstvena

Črna je bila dolgo rezervirana za oblačila in ličila. Nič več. Že nekaj let kraljuje na nohtih, ki naj bodo z izbiro te barve obvezno kratko pristriženi.

Vsi odtenki modre

Se težko poslovite od poletja? Dobra novica, lahko ga podaljšate v hladnejše mesece in si dobesedno ustvarite morske spomine. Modri odtenki vas bodo zazibali v poletje vsakokrat, ko boste pogled usmerili v svoje nohte.

Žametna žlahtnost

Bordojsko rdeča, barva žlahtnega vina je prava izbira za jesensko manikiro. Če si upate, ji dodajte barvo sonca. Bleščice so opcijske, se pa morate strinjati, da čudovito popestrijo videz.

Pridih umetnosti

Čudovita poslikava, primerna za vse dolžine nohtov in vse priložnosti. Dovolj diskretna, da prenese vse stile in dovolj vpadljiva, da ne bo ostala neopažena.

Pika, pikica

Mladostna kombinacija aktualne jesenske barve z večnim pikčastim vzorcem v črno-beli kombinaciji. Nohti naj bodo kratki, oranžno barvo pa lahko zamenjate z vsemi modnimi, vključno z večno rdečo. Tokrat predlagamo malce temnejši odtenek.

Jesensko listje

Obstaja vzorec, ki je bolj jesenski od tega? Listje na nohtih ni ravno pogost pojav, vendar nam se zdi odlična ideja. V kombinaciji s toplo vijolično ali bordojsko rdečo je resnično prava izbira.

Marmorirana umetnina

Čudovita poslikava za jesenske dni. Še ena od drznejših izbir za krajše nohte, ki vas bo popeljala v tople jesenske dni in vas napolnila z energijo. Sončna oranžna nikoli ne razočara.

Naravna eleganca

Barva, ki dopušča precej dolge nohte. K temu odtenku lahko kombinirate praktično vse. Nevpadljivo barvo pa nadomesti vpadljiva dolžina.

Na prestolu

Petrolejsko modra barva je osvojila oblikovalce notranje opreme in se to jesen seli tudi na nohte. Čudovito barvo, ki pristoji vsem tenom kože, enostavno morate preizkusiti. Dodajte ji malce bleščic in zagotovo boste poželi komplimente.

Toplo sonce

Za mnoge je prav jesensko sonce tisto, ki se ga veselijo po vročem in soparnem poletju. Sončne žarke si lahko pričarate tudi na nohtih in tako s seboj nosite toplino žarkov, ki vas objemajo z neba.

Domišljijska pot

Če je v vas nekaj umetnice, vam je tale poslikava pisana na kožo. Barve so nežne, vzorci prav tako, skupek pa tvori čudovito celoto. Sodi na kratke nohte, z izborom pa boste zadele v polno.

 

‘Glazed donut’ biserni nohti so dobili svojo jesensko različico

Foto: Tinkara Fajfar,  iStock / Getty Images Plus via Getty Images: heckmannoleg/, ValuaVitaly, Irina Tiumentseva, Dasha_Romanova, Christina Radcliffe, Dariia Chernenko, DevMarya, Christina Vartanova, Dariia Chernenko