‘Glazed donut’ biserni nohti so dobili svojo jesensko različico

glazed donut

Verjamemo, da lahko Hailey Bieber iz kateregakoli laka za nohte čez noč naredi viralni trend. Poleti so nas navdušili njeni biserni nohti, ki pa so sedaj dobili še jesensko različico. Odlična novica je ta, da se biserni nohti podajo k vsakemu stylingu. Čas je, da se spoznamo z novo različico bisernih nohtov v barvi mlečne čokolade.

Jeseni velikokrat posegamo po lakih za nohte v rjavih in bež odtenkih, vendar pa je novi način nanosa klasične barve zares zanimiv. Osnovna barva je topla, čokoladno rjava in se odlično poda na prav vse jesenske stylinge.

@haileybieber

I know we’re tired of my constant color switch up but… the chocolate glazed donut nails are really hitting for me for fall ??????? @zolaganzorigt

♬ original sound – jex

Kako ustvariti biserne nohte v stilu Hailey Bieber

Da bi lahko to jesensko različico bisernih nohtov ali t.i. glazed donut manikire preizkusili kar doma, smo našli nasvete manikerke Zole, ki je zaslužna za Haileyine nohte.

Prvi korak: Nanesite osnovni lak

Da bi dobili gladko podlago, obvezno najprej nanesite osnovni lak za nohte.

Drugi korak: Izberite lak v čokoladno rjavem odtenku

Na tako pripravljene nohte nanesite lak v čokoladno rjavem odtenku, ki bo služil kot osnova za glazed donut manikiro.

Tretji korak: Nohte pripravite na biserno senčilo

Sedaj potrebujete ‘lepljivi’ sloj, na katerega se bo zalepilo senčilo. Uporabite lahko prozoren osnovni lak, ki ste ga uporabili v prvem koraku ali katerega drugega. Ko ga nanesete, počakajte eno minuto, da se posuši, šele nato pojdite na naslednji korak.

Četrti korak: Nanesite biserno senčilo

Sedaj pride na vrsto zabavni del – senčilo za oči. Uporabite lahko katerokoli biserno-belo senčilo, ki ga imate doma, lahko pa kupite točno to, ki ga uporablja tudi Zola. Z gobico za nanos senčila, ga nanesite na nohte. Pri tem bodite previdni, da ne uničite laka.

Peti korak: Zaključite z nadlakom

Na koncu čez senčilo nanesite nadlak, ki bo vse skupaj učvrstil in nohtom dal še dodaten lesk. In to je vsa umetnost!

 

Lepi in zdravi nohti v le nekaj korakih

Foto: Pascal Le Segretain / Staff / Getty Images Entertainment; PR; povzeto po ljepotaizdravlje.hr