Naj to poletje na vaših nohtih kraljujejo barve!

barve

Dobra in barvita manikira ali pedikura vedno poskrbita za dobro razpoloženje. Sploh poleti pa na nohtih nikakor ne smejo manjkati žive barve lakov za nohte.

Essence shine last & go gel laki za nohte, ki so na voljo v različnih odtenkih, vam omogočajo, da poiščete popoln odtenek zase. Formula z učinkom gela zagotavlja optimalno obstojnost, intenzivno barvo in neverjeten sijaj. Veganski laki za nohte z gladkim zaključkom so na voljo v super visoko pigmentiranih in barvitih odtenkih ter se hitro sušijo.

Čeprav nas večina lak za nohte izbere glede na oblačila, je poletje čas, ko lahko barvo laka kombiniramo povsem po želji.

Trendi barve tega poletja

Ljubiteljicam rdečih nohtov se jim poleti ni treba odpovedati, saj so vedno v trendu. Priporočamo živo rdeče barve in tiste z oranžnimi toni. Nohti v oranžni ali rdeči barvi se popolnoma skladajo s temno poltjo.

shine last and go

Če ste ljubiteljica naravnega videza, bodo svetlejši odtenki nohtom dali čudovit, naraven sijaj in zdrav videz.

shine last

Za večerne izhode dodajte lak z bleščicami in že ste pripravljeni na zabavo.

shine barve

Čeprav sta modra in zelena hladni barvi, se popolnoma prilegata zagoreli barvi polti. Zelo zaželeni so odtenki meta zelene, turkizno modre in svetlo modre. Nohti v teh barvah zagotovo ne bodo ostali neopaženi.

essence barve

Črni lak daje vašim rokam iluzijo svetlejše polti in jih naredi neustavljive, izstopa pa kot lepotni favorit, ki ga obožujemo skozi vse leto.

barve

Foto: PR