Prekrasni sandali, ki so obnoreli Instagram

prekrasni sandali

Popoln poletni par čevljev so zagotovo prekrasni sandali s trakci v stilu gladiatork. To so čevlji, ki so tudi obnoreli Instagram in so pravi ‘must have’. Dobra novica pa je tudi ta, da so tovrstni sandali zelo udobni.

Vrnitev gladiatork

Gladiatorke so bile v modi že pred leti, sedaj pa se vračajo v bolj umirjeni različici. Gre za popolne sandale z zakovicami ali brez in z več trakci. Ker imajo raven podplat, so tudi zelo udobni. Kombinirate jih lahko k oblekam, krilom, kratkim hlačam, jeansu … V bistvu so tako vsestranska obutev, da se prilegajo k vsakemu stilu. Če pa imajo še tisto elegantno piko na ‘i’, jih lahko nosite tudi ob bolj elegantnih priložnostih. Seveda odvisno od modela, ki ga izberete.

Postavili so trend tega poletja

Prekrasni sandali, ki so na Instagramu postavili trend letošnjega poletja, so pravzaprav Steve Madden Travel sandali. Ti sandali so bili v prodaji že lansko leto, vendar je letos še več zanimanja za njih in so skoraj povsod vedno takoj razprodani. Na voljo so v črni, kožni in prozorni barvi, vse pa krasijo zakovice. Vsekakor pa se je ta trend hitro razširil in so tudi druge znamke izdelale podobne sandale v stilu gladiatork. V galeriji spodaj si poglejmo, kakšna je izbira na tržišču, vi pa izberite model, ki vam je najbolj všeč.

Poglejte si tudi, kateri stili poletnih belih oblek so letos v modi.

Foto: PR, Pinterest