Najlepše naličene zvezdnice na letošnji podelitvi nagrad emmy

emmy

V nedeljo se je v Los Angelesu odvijala 73. podelitev nagrad emmy, kjer vsako leto izberejo najboljše televizijske stvaritve. Mi pa smo pod drobnogled postavili najlepše naličene zvezdnice z rdeče preproge podelitve.

Letošnja podelitev nagrad emmy je za najboljšo dramsko serijo razglasila serijo The Crown, najboljša mini serija je bila The Queen’s Gambit, najboljša komična serija pa Ted Lasso.

Ker je podelitev nagrad emmy eden izmed bolj tradicionalnih dogodkov (za razliko od MET gala dogodka), smo tudi tokrat lahko dobili veliko navdiha za ličenje. Zvezdnice so nam pokazale nove jesenske trende ličenja, ki niso niti malo dolgočasni. Poglejmo, kako so se naličile.

Yara Shahidi nam je pokazala, da lahko brez težav kombiniramo barvo senčila z barvo obleke, Mandy Moore pa da lahko z barvo obleke kombiniramo rdečilo za ustnice. Zvezdnice so potrdile tudi, da rdeče rdečilo za ustnice nikoli ne gre iz mode. Na rdeči preprogi smo prav tako lahko videli črtala za oči v neonskih odtenkih, barvne bleščice in zares sijoča bleščila za ustnice. Vse to nas zelo spominja na 90. leta (ki so se letos vrnila s svetlobno hitrostjo), ko so kraljevale Britney Spears in Destiny’s Child. In vse skupaj je prava osvežitev po številnih zaprtjih v času pandemije. Ko pa govorimo o pričeskah, so glede na Aidy Bryant spet v modi trakovi za lase. Kaley Cuoco in Mandy Moore pa sta se odločili za frufru in resice, ki se vračajo v različnih oblikah. Vse to nakazuje na lepotne trende te jeseni.

V galeriji si poglejte najlepše naličene zvezdnice na podelitvi letošnjih nagrad emmy.

 

Kim Kardashian je pod svojim outfitom na prireditvi Met Gala nosila popoln make-up

Foto: Gareth Cattermole, Mike Coppola, Rich Fury via Getty Images; povzeto po ljepotaizdravlje.hr