Prve scene nove sezone serije Seks v mestu so nas zares presenetile

seks v mestu

Oboževalci serije Seks v mestu po celem svetu že komaj čakajo na začetek nove sezone ‘And Just Like That’. In morda bo čakanje sedaj malo lažje, saj je HBO Max uradno izdal nekaj scen iz serije.

HBO Max je izdal napovednik vseh njihovih novih serij in med njimi lahko vidimo tudi nekaj scen prihajajoče nove sezone serije Seks v mestu. Te scene bodo marsikoga presenetile, saj gre za čisto nasprotje zgodbe, o kateri se je do sedaj govorilo.

Seks v mestu: snemanje serije v New Yorku, vsebina novih epizod (ki je pricurljala v javnost) in moda

Med Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) in Mr. Bigom (Chris Noth) vsekakor nismo pričakovali toliko romantike. Vsaj ne po tem, ko je na dan pricurljala vsebina skripte, ki je nakazovala na njuno ločitev oziroma na to, da njuna ljubezen visi na nitki. V teh promocijskih izsekih je namreč vse videti v najlepšem redu, videti sta zelo zaljubljena in o kakršnikoli krizi ni ne duha ne sluha. Sicer se moramo ob tem zavedati, da je povsem mogoče, da so pri HBO Max namerno izpostavili le ljubeče scene in da je ta napovednik le zatišje pred nevihto.

Zaenkrat sicer še ni uradnega datuma premiere serije, na posnetku lahko vidimo le, da vse te serije prihajajo ‘to jesen’. Upamo, da res, da se končno zleknemo na kavč in navdušeno spremljamo naše najljubše ženske like – Carrie, Mirando in Charlotte.

 

Foto: instagram/@sarahjessicaparker