Seks v mestu: snemanje serije v New Yorku, vsebina novih epizod (ki je pricurljala v javnost) in moda

seks v mestu

Vsi že nestrpno pričakujemo nove epizode serije Seks v mestu: And Just Like That. Trenutno je produkcija v polnem zagonu, v središču New Yorka zadnje dni ves čas snemajo, zraven pa je veliko fotografov, ki poskrbijo, da vidimo, kako vse poteka, kako so videti glavne zvezde serije in s kakšnimi stylingi nas bodo navdušile. Včeraj pa je na dan pricurljala tudi skripta, ki razkriva marsikaj … S tem smo vas opozorili, da bomo v nadaljevanju govorili tudi o sami zgodbi serije.

Vpogled v zgodbo

Serija Seks v mestu bo končno dobila svoje težko pričakovano nadaljevanje in vsakič, ko pridejo v javnost nove fotografije s snemanja, smo še bolj vzhičeni. Sedaj pa je poleg fotografij v javnost pricurljala tudi zgodba serije in izvedeli smo malce več, kot smo pričakovali.

Carrie in Mr. Big sta vedno imela svoje vzpone in padce, ampak tudi desetletje kasneje se to še vedno ni spremenilo. Vsebina skripte pa nakazuje na to, da je sedaj med njima še slabše. Na koncu prvega filma sta se Carrie in Mr. Big poročila (kar na matičnem uradu), sedaj pa bi se naj ločevala. Mr. Big je bil pred njo že dvakrat poročen, videti pa je, da bo ta ločitev najgrša do sedaj. Ampak bomo morali počakati, da vidimo, kaj se bo zares zgodilo. Morda pa ločitev le ne bo konec.

Stylingi, sivi lasje in botoks

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon in Kristin Davis v nadaljevanju serije igrajo svoje like v 50. letih, toliko kot so stare v resničnem življenju (56 let, če je koga morda zanimalo). Vsekakor nas navdušuje dejstvo, da so pokazale tudi sive lase – SJP jih še posebej ponosno kaže. Malce nas je sicer presenetila Kristin Davis, ki je pretiravala z uporabo botoksa in sta njen obraz in mimika kar spremenjena. Cynthia Nixon pa je videti odlično, kot vedno, in je zvesta svojemu stilu. Če se sprašujete, če jih tokrat oblači stilistka Patricia Field, ki jih je oblačila vsa leta poprej, je odgovor ne. Patricia ima v tem času delo v Parizu, kjer snemajo nadaljevanje serije Emily in Paris. Za stylinge v seriji Seks v mestu bo tako poskrbela njena draga prijateljica Molly Rogers.

Moda v novih epizodah

V nadaljevanju si poglejmo nekaj stylingov, ki smo jih na ulicah New Yorka lahko videli do sedaj. Ste tudi vi ob teh slikah tako navdušeni kot mi?

Foto: instagram/sarahjessicaparker