Najlepši pomladni odtenki lakov za nohte

Pomladni odtenki lakov za nohte

Iz poličk pospravite temne lake za nohte in dajte prostor svetlejšim. Pomladni odtenki lakov za nohte vas bodo očarali – zakaj? Preprosto, ker so pomladni in kar kličejo sonce.

Pomlad je tukaj, čeprav to aprilsko vreme ni ravno spomladansko, a upamo, da bodo toplejši dnevi kmalu tukaj. Do takrat pa imamo čas, da iz kozmetične poličke pospravimo temnejše odtenke lakov za nohte, ki smo jih uporabljali pozimi in naredimo prostor spomladanskim (svetlejšim in barvitim) odtenkom. Vse o tem, kakšni so trendi za pomlad 2021, preberite v nadaljevanju.

Najbolj popularni pomladni odtenki lakov za nohte

Seveda se vračajo lepe pastelne barve (pudrasto modra, vijolična, koralna …), obenem pa tudi nekaj ne tako tradicionalnih odtenkov. S tem mislimo močno rumeno, paleto privlačnih rjavih odtenkov (vključno s karamelo, cimetom in čokolado) in skoraj vsak odtenek zelene (od zemeljske zelene do sijoče smaragdno zelene). Kar se tiče poslikav, pa bo v ospredju holografsko prelivanje barv ter manikira z več barvami. In kaj je bonus teh trendov? Tudi tiste, ki jim poslikava nohtov ne gre najbolje, bodo te trende z veseljem uporabile.

Da bi to sezono začeli v stilu, smo za vas pripravili nekaj odtenkov lakov, da vam olajšamo iskanje.

Preberite tudi članek Lepi in zdravi nohti so le nekaj korakov vstran.

Foto: Dariia Chernenko / iStock / Getty Images Plus via Getty Images, PR